Powered By Blogger

14 Ağustos 2022 Pazar

Evcil hayvan demek, aileden biri demek...

     Eğer evde bir hayvan besliyorsanız, ailenizden biri gibi oluyor. Ailede biri hasta olduğunda evdeki herkesin hasta olduğu söylenir ya. İşte bu durum evcil hayvanınız için de geçerli. O rahatsız olduğunda, keyfi olmadığında, sizin de canınız sıkkın oluyor.

2023 SEÇİM AKŞAMI HANGİ KANALI İZLEYECEĞİZ?

     2023 seçim akşamı reytinglerini düşünemiyorum. O akşam televizyondan mı yoksa YouTube’dan mı takip edeceğiz seçimi muhakkak şaşıracağız. Ben kanal kanal gezerim. Muhalif ya da iktidar yanlısı fark etmez. Hangisi hoşuma giderse o kanalda kalırım. YouTube’da ise muhakkak Cüneyt Özdemir’i izlerim. Bu sene Haluk Tatar da canlı yayın yapar diye düşünüyorum. Yaparsa muhakkak onu da takip ederim.

ALEYNA TİLKİ’NİN SELDA BAĞCAN İLE ŞARKI SÖYLEMESİ…

     Aleyna Tilki’nin, Selda Bağcan ile aynı sahneyi paylaşması hoşuma gitmedi. Çünkü son dönemde şarkıları dışında her şeyle  gündeme geldi. Eskiden Aleyna Tilki şarkılarıyla gündem olurdu. Kimisi şarkısını severdi, kimisi şarkısıyla dalga geçerdi. Ama gündem olurdu. Dinlenirdi. Şimdi öyle bir şey göremiyorum. İngilizce şarkı çıkardı ama hiç ses getirmedi. İşte bu nedenle aynı sahneyi paylaşmalarına sevinemedim.

BOL SULU VE BOL CIVIMIŞ BİR PROGRAM…

     İsmi lazım değil bir futbol programının sadece beş dakikasını izledim. İşi iyice şaklabanlığa vurmuşlar. Espri illa ki olur. Ama bir işin suyunu çıkarırsanız, o iş cıvır. Millet olarak bir işin suyunu çıkarma kabiliyetimiz olunca da program çekilmez oluyor.

 

8 yorum:

  1. evcil panda koala penguen var mııı :)

    YanıtlaSil
  2. Evcil hayvan demek,, benim için aşk demek. Evdeki kedimin soğuk nevaleliğini düşünecek olursak:)) O kısmı ayrı:)) Sevgiler…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar soğuk nevale olursa o kadar seviliyor :) Sevgilerle

      Sil
  3. Aleyna Tilki'nin toptan ekrandan uzaklaştırılması taraftarıyım ben, tastamam kötü örnek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son dönemde yaptıklarını ben de tasvip etmiyorum bak.

      Sil
  4. Hastalandı mı kedimiz yoksa :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayağı sıkışmıştı kapıya, topallıyordu. Neyse ki düzeldi.

      Sil