Powered By Blogger

27 Ağustos 2022 Cumartesi

Dişi Hulk...

     Hulk’un dişisini yapmışlar. Artık bu dişileştirme olayı alır yürür. Dişi Shrek olabilir. Dişi Spiderwoman olabilir. Yoksa var mı? Onu da çıkarmış olabilirler. Benim haberim olmayabilir. Adamlar oturup, “Hangi erkek süper kahramanın dişisini yapsak?” diye düşünüyorlardır muhakkak.

KARA DELİĞİN SESİ…

     NASA, kara deliğin sesini yayınlamış. Ürkütücü bir sesti. Daha önce bazı gezegenlerin de sesleri yayınlanmıştı. Onları da dikkatle dinlemiştim. Uzay ne büyük bir bilinmezlik yahu. Dinlediğimiz bu sesler, sanki bize bu bilinmezliği haykırır gibiler.

ETİ AHENK ÇİKOLATASI DEĞERLENDİRMEM…

     Kardeşim, Eti Ahenk çikolatasını almış. Daha önce yememiştim. Güzelmiş. Çikolatanın kabı da güzelmiş. Sarı sarı. İnsan yırtmaya kıyamıyor. Alıp bir şeyler yapmak istiyor onlarla. Ama ne?

 

11 yorum:

  1. Hulk'ı severdim ama böyle kötü olmuş. Son zamanlarda taktılar gerçekten bazı şeylere. Karakterlerin kadın versiyonlarını, siyahi versiyonlarını falan yapıyorlar. Baştan onlarla ilgili hikaye oluştursunlar o zaman, sonradan zoraki değişikliğe gitmek gülünç görünüyor, destek olmak değil bu bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazır böyle bir şey bulduk. Devam edelim diyorlar. Yeni karakter bulmayla kim uğraşacak şimdi diyorlardır.

      Sil
  2. Kara deliğin sesi gerçekten çok ilginçti. İnsan dinlerken bir şeyler aramaya çalışıyor. 😅 Hulk bölümünde yazdıklarına katılıyorum. 😇

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Ses ilginçti :) Hulk için yazdıklarıma katılmanıza çok teşekkürler :)

      Sil
  3. ya şu yeni uydu ya evet valla müthiş bişey sesler görüntüler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ana kadar çok iyi iş çıkarıyor gerçekten :)

      Sil
  4. Aynen. Aslında olmuş bitmiş bir ses ama biz daha yen duyuyoruz :)

    YanıtlaSil
  5. Dişi Hulk ın fragmanına denk geldim de bence olmuş ama yıllardır adamları izliyoruz biraz da dişi süper güçleri izleyelim. 😂

    YanıtlaSil
  6. Hocam marvel karakterlerini duyunca tüylerim diken diken oluyor.. Bütün gün YouTube da bizim oğlan bunları yorumlayan adamları dinliyor ve cinnet seviyesine geldim :)))

    YanıtlaSil