Powered By Blogger

7 Ağustos 2022 Pazar

Bunu da gördük: A101, tekne satıyor...

     A101, tekne satıyormuş. İnanmamıştım ama gerçekmiş. “Oradan bana bir tekne sar” mı diyeceğiniz, ne diyeceğiz? 80 bin liraymış teknenin fiyatı. Biz böyle konuşuyoruz ama 11 Ağustos Perşembe günü satışa çıkacak olan bu tekneler kapış kapış gitmesin sonra. Olur mu olur. Burası Türkiye.

İŞİNİZDE İYİ OLMADIĞINIZI DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ HİÇ?

     Ece Üner, “Bence ben çok iyi bir spiker değilim” demiş. Ben de bazen kendim için düşünüyorum bunu. Yaptığım işte iyi olmadığım hissine kapılıyorum. Bu arada bence Ece Üner iyi bir spiker.

SUİKASTÇI BRAD PİTT…

     Brad Pitt’in yeni filmi, “Suikast Treni” gösterime girmiş. Fragmanda gördüm de adam ne yaşlanmış be. Zaman acımasız diye boşuna demiyorlar.

10 yorum:

  1. Hahah akülü araba fln satsın ya tekne ne :) Aslında doğru bir felsefe Ece Üner'inki tamam ben oldum dediğin noktadan bir adım öteye gidemiyorsun çünkü, hayatın her alanında geçerli bence bu,bir konu ne kadar çok şey bilirsen o kadar eksik hissediyorsun kendini daha iyi olmaya çalışıyorsun. Tabi bir de cahil özgüveni diye bir şey var çok özeniyorum o duyguya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük düşünüyor demek ki A101 :) Cahil özgüvenli olamadım ben de hiç :)

      Sil
  2. yaa sen kendinle ilgili hoş şeyler düşünsene hep :)

    YanıtlaSil
  3. Zaman acımasız ama Brad Pitt'in mücadele ettiği bir alkol bağımlılığı da vardı, Angelina Jolie ile boşanmalarının sebeplerinden biriydi hatta. Bağımlılığının etkisi de büyüktür bunda ama bence iyi yaşlandı kendisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alkol bağımlısı olduğundan haberim yoktu bak. Evet, iyi yaşlanmış :)

      Sil
  4. Hocam A-101'in daha ne projeleri olduğunu bir bilsen:) Bunlar hadi neyse de BİM'in psikolog olayı beni bitirdi:)

    YanıtlaSil
  5. Bi ara da elektrikli mini araba satıyordu tam alacaktım kocam aldırmadı zaten normal araba alacağız diye. Şimdi o elektrikli arabalar o kadar pahalı ki hala kocamın başına kakıyorum. Unutma unutturma. ✌️✌️

    YanıtlaSil