Powered By Blogger

13 Ağustos 2022 Cumartesi

Başkomiser Nevzat dizi oluyor...

     Ahmet Ümit, Twitter hesabından duyurdu. Başkomiser Nevzat dizi oluyormuş. Uyarlama çalışmaları başlamış. O3 Medya tarafından dizi yapılacakmış. Hekimoğlu dizisinin de yapımcısı diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam eğer.

     Daha kadro belli değil tabi. Şimdi size soru: Başkomiser Nevzat’ı sizce kim oynamalı? Aslında o role ben Ahmet Ümit’in kendisini düşünüyorum. Kitapları okurken Başkomiser Nevzat deyince aklımda Ahmet Ümit belirirdi.

     Haluk Bilginer olabilir mesela. Ama galiba onun devam eden bir dizisi var. Başka kim olabilir? Aslında bu role cuk oturacak birkaç kişi var gibi ama aklıma gelmiyor şimdi. Peki sizce kim olabilir?

     Durun, durun, şimdi aklıma geldi. Daha önce TRT 1’de yayınlanan Karanlıkta Koşanlar dizisinde Uğur Yücel oynamıştı. Yine o olabilir bak. Uğur Yücel ismine siz ne dersiniz?

TEPKİKOLİK’TE SIRA, KURYELERİN TEPKİSİNDEYDİ…

     Tepkikolik’in, YouTube kanalında kuryeler, kurye kazalarına tepki verdiler. Tepkikolik’in bu bölümünü seviyorum. Daha önce doktorlar, dizi ve filmlerdeki doktor müdahalelerine tepki vermişlerdi mesela. Çok izlenmişti o video.

     Ama bu video şimdilik o kadar izlenmişe benzemiyor. 5-6 saat olmuştur yayınlanalı anca 91 bin kişi izlemiş. Programa katılan tüm kuryelerin samimiyetine inandım ben.

     Röportaj Adam’da kuryelerle ilgili bir video yapmış. Ona da tepki verdiler. “Dertlerimizi anlatmış adam. Nereden almış bu bilgileri?” dediler. Röportaj Adam’da kanalında yaptığı videoların hakkını veriyor şimdi. Ben videoyu ilgiyle izledim. İzlemenizi öneririm.

    

12 yorum:

  1. nerden keşfediyon bu yutup ünlülerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllardır takip ettiğim YouTube kanalları bunlar :)

      Sil
  2. Komser Nevzat'ın maceralarını ntv youtube kanalından dinlemiştim. Ama dizi olarak izlemem herhalde. Dizi izleme alışkanlığım yok. Ama seslendiren Nuri Gökaşan'ın sesi çok yakışmıştı. Bence o oynayabilir de.

    YanıtlaSil
  3. Hocam videoyu izlemedim ama kuryelerden birinin başına birşey geldiğinde haklı yada haksız olsunlar, nasıl bir anda bir araya geldiklerine ve terör estirdiklerine şahit olmuş biriyim:) Ayrıca kuryelik çok zor ama kazancı da iyi olan bir meslek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam öyle olmasa bu meslekte tutunamazlar bence :)

      Sil
  4. Uğur Yücel olabilir evet güzel yakışır.

    YanıtlaSil
  5. Röportaj adam bence de çok iyi :)

    YanıtlaSil
  6. Tema değişmiş, güzel olmuş..

    YanıtlaSil