Powered By Blogger

27 Ağustos 2021 Cuma

O iki şarkıdan eski tadı alamadım...

     Ben Fero ve Ezhel’in bir zamanlar beğenerek dinlediğim şarkılarını yeniden dinledim. Ama ilk zamanlardaki gibi zevk almadım. Artık o şarkılara doymuşum. Halbuki ilk çıktıkları zamanlar keyifle dinler ve eşlik ederdim o şarkılara. Bahsettiğim şarkılar: 321 ve Lolo.

ŞARKI DİNLETME HALA MODA MI?

    Bugün bir arkadaşımı aradım. Telefonun çalma sesi olarak şarkı koymuş. “Hala böyle yapılıyor mu ya?” dedim. Bir zamanlar çok modaydı. Hala moda mı, yoksa arkadaşım çalma sesi yerine şarkı konması durumunu yeni mi keşfetmiş, bilemedim.

YARIŞ İÇİNDEKİ İKİ DİZİ…

     Youtube üzerinde Baht Oyunu ve Aşk Mantık İntikam dizileri arasında çekişme var. Trendlerde bir onun fragmanları, bir diğerinin fragmanları hep üstlerde oluyor. Reytinglere bakarsak, Aşk Mantık İntikam dizisi çok önde tabi.

    

 

11 yorum:

  1. İkisi de rapçi galiba. Hiç rap dinlemediğim, sevmediğim için bilmiyorum.
    Arada Aşk Mantık İntikam' a bakıyorum ama TV dizilerini izlemeyi mümkün olduğu kadar azalttım. İnsana bir şeyler katacak yapımlar yok.

    YanıtlaSil
  2. Benim favorilerim Ben Fero-Demet Akalın ve Norm Ender-Mekanın Sahibi.

    YanıtlaSil
  3. ikisini de izlemedim ama aşk mantık daha iyi olmalı, ne de olsa kore uyarlaması :)

    YanıtlaSil
  4. Olabilir bak :) Hakikaten ben de telefonun sesini duymadım uzun süredir :)

    YanıtlaSil
  5. Hocam çok tuhaf ama telefona müzik yükleme işine hep özenip, hiç yapamayanlardanım:) Birde arabaya tunnig yaptıranlara hayranlıkla bakıp, kendi arabama yaptıramamak da aynı bir duygu bende:)) Son olarak da "baba yorgun" diye bir şarkı takılıp kaldı dilimde:) Oğlandan sanırım, yeni nesil parçası tam olarak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yapmadım hocam hiç :) Yeni nesile ayak uyduruyorsun hocam :)

      Sil