Powered By Blogger

2 Temmuz 2021 Cuma

Paralar suyunu çekince Tosuncuk teslim oldu...

     Tosuncuk, paralar suyunu çekince Brezilya polisine teslim olmuş. Kısa bir video ile duyurdu teslim olacağını. Saçlarının uzamış olduğu ve önündeki metni okurken devamlı takılması dikkatimi çekti.

SICAKTAN BUNALMA GÜNLERİ BAŞLADI…      

     Yaz ayını bir kaç gündür derinden hissediyorum. Günde birkaç kez tişört değiştiriyorum. Ve sıcaktan bunalıyorum. Ve tabi, “Esmiyor” diyorum.

İRADEMİ GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI…

     İrademi güçlendirmeye çalışıyorum yine bu aralar. Kendime hayır demeye çalışıyorum. Bazen başarılı oluyorum bazen de başarısız. Bakalım bu sefer ki denemem ne kadar sürecek?

ÇOK YA DA AZ GÖRÜLEN İNSTAGRAM HİKAYELERİM…

     İnstagram’da bazen paylaştığım hikayeler 100 görülme rakamını ulaşmıyor. Ama bazen de 100 küsurlere kadar çıkıyor. Bunun nedenini bilen var mı?

10 yorum:

  1. Hocam blr instagram bağımlısı olarak anlatayım :-)))) Hikaye keşfet denilen yere düşerse daha çok kişiye ulaşıyor yoksa sadece takip eden ve tabi bunlar arasından bakanlar ile sınırlı kalıyor izlenme sayısı :))

    YanıtlaSil
  2. insta story yani her gün bakanlar değişiyor demekki, biçok insan hergün instaya girmiyor, ondandır, senin insta story deki komik şeylere bakıyom ben mesela, onlar güzel oluyor :) tosuncuk tamamdır, müge anlı büşra nolcaak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komik hikayeleri beğenmene sevindim Deep :) Büşra gelecek sezona kaldı.

      Sil
  3. Sıcaklar başladı ve gerçekten çok bunaltıcı; ben yine de soğuk olmasındansa sıcağı tercih ediyorum, Ankara hep soğuk çünkü. İnstagram hikayelerinin tam nedenini bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim, algoritma değişti son birkaç aydır. Bundan kaynaklı olabilir, bazen görünmüyor hikayeler, takipçi sayısı etkili olabilir. Konu etiketiyle deneyin isterseniz. İnstagram eski düzeninde olmadığı için görünme sayıları değişiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara’lısın demek. Memur kenti :) Algoritma da devamlı değişiyor :)

      Sil
    2. Ankara'da yaşıyorum, İstanbullu'yum:) İnstagram eskiden daha güzeldi, algoritmayı değiştirdiklerinden beri ne yazık ki paylaşımlar görünmüyor bile:(

      Sil
  4. Tosuncuk,paraları bitcoine yatırmış ve paralarını ikiye katlamış,döndüğünde tüm borçlarını kapatacakmış,medyada haberi vardı..Tabii pek inandırıcı değil ama bakalım neler olacak?😊

    YanıtlaSil
  5. Dikkat edin klima çarpmasın :) Altın saat olayına kafam yattı :)

    YanıtlaSil