Powered By Blogger

28 Temmuz 2021 Çarşamba

Hepimizi birleştiren Twitter paylaşımı...

     Twitter’da gördüğüm bir paylaşım çok hoşuma gitti. Voleybolcu Eda ile başörtülü bir sporcu kızımızın fotoğraflarını yan yana koymuş ve “İkisi de bizim, ikisi de biziz” demiş. Tartışmalar başladığından beri gördüğüm en moral düzeltici ve umut verici paylaşımdı bu.

BÖYLE İNSANLAR HEPİMİZDEN UZAK OLSUN…

     Baht Oyunu dizisinde Ada’nın yazdığı yazıyı kendi yazışıymış gibi gösterip, prim yapıyor Tuğçe. Sonuç olarak tabi ki bu bir dizi. Ama gerçek hayatta da böyle şeyler yaşanıyor. Ve benim böyle şeylere tahammülüm yok. Ne diyeyim: Böyle insanlar kendi kötülüklerinde boğulsunlar.

FİLM SAHNELERİ GERÇEK OLUYOR…

     Çin’de kum fırtınası olmuş. Görüntüler bana Mumya filmini hatırlattı. Orada da mumya kumlardan fırtına çıkarıyordu. Tayvan’da ise sokakları maymunlar sarmış. Açlıktan dolayı her yeri istila etmişler. Alın size de bu da Maymunlar Cehennemi filminden bir sahne gibi. Filmlerdeki sahneler bir bir gerçek oluyor.

9 yorum:

  1. Allah sonumuzu hayır etsin hergün bir doğa intikam alıyor haberiyle çalkalanıyor ortalık artık ki bence doğa da haklı yetti gari dedi yani artık

    YanıtlaSil
  2. Hocam o dizinin o sahnesine bende denk gelmiştim... Dizi olduğunu bilmeme rağmen acayip gerildim:)) Tam adam işin aslını öğrendi derken bu sefer evde yakalanma işine gerilip, geceyi huysuz ve huzursuz bitirdim bu dizi sayesinde:))

    YanıtlaSil
  3. ya bizim takım italyaya abd ye yenildi yaa pof yaa.

    YanıtlaSil
  4. olsuuun ilk dörtteler artııık :)

    YanıtlaSil