Powered By Blogger

9 Haziran 2021 Çarşamba

Ufoların içindekilerin insan olma şansı yok, çünkü...

     Pentagon’un doğruladığı ufo görüntüleri ile ilgili, ufo uzmanı Prof. Dr. Madhu Thangavelu, heyecan verici açıklamalar yapmış. Ben resmen ağzım açık okudum. Görüntülerdeki cisimlerin içinde, fizik kanunları gereği bir insanın bulunamayacağını söylemiş. İlla işin içine insan katılacaksa, bu cisimleri uzaktan kumanda eden insanlardan bahsedilebileceğini söylemiş. Başka bir bomba açıklaması daha.

Ufolar gerçek mi?
foto kaynak: unsplash.com

UFOLARIN İÇİNDEKİLER İNSAN OLAMAZ, ÇÜNKÜ…

     “Çok hızlı hareket eden bu şeylerin -yani ufoların- içinde insan olsaydı, hızlanma nedeniyle ezilirlerdi” demiş. E o zaman? “Bunlar kesin uzaylı” diyesim geliyor. Profesörün bir başka akla yatkın açıklaması da, bu cisimlerin casusluk için kullanıldığıyla ilgili. “Diyelim ki bunlar casusluk için gönderilmiş cisimlerdi. Şimdiye kadar elde edilen bilgilerle politik ve siyasi alanlarda muhakkak bunun belirtilerini görürdük” diyor. Yani, casuslukla alakası yok diyor kısaca.

13 yorum:

  1. Yakında aramıza katıkacaklar mı yani hocam :-)) Zaten Amerikalılar bir şeyin filmini yapıyorlarsa, o kesin olacaktır :-))

    YanıtlaSil
  2. Ben eskiden sağlam bir ufocuydum ama daha sonra sorgulama vs ile bu işin altında başka bir bit yeniği olduğunu hissetmeye başladım. Bizden binlerce yıl gelişmiş bir uygarlık üst düzey araçları ile ışık oyunları yapmaya gelmiyorlar sanırım.Bazı dünyalı güçler insanlar başka bir algıya yönlendirip arka planda daha farklı planları dönüdürüyor gibime geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sağlam ufocuyum :) Herkes bir şeyler söylüyor. Bakalım sonunda ne çıkacak?

      Sil
  3. bizleri buna alıştırıyorlar,yakında gelebilirler..uzaylı-insan melez yeni insan türü oluşturmak için diye tahminler var..🤔

    YanıtlaSil
  4. rastlaşacaksak rastlaşalım artık, yalnız olmadığımız gerçek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımıza tak etti değil mi. Çoğunluk eminim bu şekilde düşünüyordur.

      Sil
  5. Ufoların küçük olduğunu nereden biliyorlarmış :d Belki büyükler ya da aşırı gelişmiş teknolojileri var ve kendilerini küçük bir araç içine sığacak şekilde küçültebiliyorlar?

    YanıtlaSil
  6. Elbette ki olur. Biz gözümüzle görmeyince yok zannediyoruz sadece.

    YanıtlaSil
  7. Bence onların teknolojisi bizden ilerde zaten.

    YanıtlaSil