Powered By Blogger

3 Haziran 2021 Perşembe

Deniz Salyası, kolera salgınına neden olabilir...

     Marmara Denizi’ndeki deniz salyası nedeniyle kolera salgını başlayabilirmiş. Daha başımızdaki koronavirüsü bitirememişken şimdi de bu. Ne diyelim. Allah beterinden saklasın.

deniz salyası
foto kaynak: unsplash.com

HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK SÖYLEMİ…

     Koronadan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyorlar ya. İlk başlarda bu düşünceye fazla prim vermiyordum. Ama gün geçtikçe sanki buna inanmaya başladım. Tüm olumsuzluklar ardı ardına geliyor sanki. Korona bitince de bu sefer küresel ısınma nedeniyle bizi zor günlerin beklediği söyleniyor. Gerçekten de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı sizce de?

KEŞKE SÖYLEMESEYDİ…

     Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İki metre yakınınızda kimse yoksa maskenizi çıkarabilirsiniz” demiş. Bunu hiç söylemeseydi iyiydi. Çünkü bizim millet her şeyi suiistimal ettiği gibi bunu da edecektir.

12 yorum:

  1. Küresel ısınmasının olumsuz etkilerinin artacağını düşünüyorum ben de. Dünya genelinde önlem alınmadığı için bir şekilde sonuçlarıyla yüzleşeceğiz. Kıtlık, susuzluk gibi sorunlar büyüdükçe Afrikalıların halini daha iyi anlar herkes artık. :/

    YanıtlaSil
  2. Hocam bu deniz salyası olayına bizzat şahidim. Hatta daha ne olduğu belli olmadan, haberlere düşmeden dikkatimizi çekmiş, kayınçom ile uzun uzun bakmış ve konuşmuştuk bunu. Bu seviyeye geleceğini hiç tahmin etmiyordum... Umarım bir an önce temizlenir.. Bakanın söylediği çoktan başlamış hocam, bugün İstanbul'daydım, maske yalan olmaya başlamış:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam durumun vehametini sen bizden daha iyi biliyorsun o zaman. Maskeler yalan olmuş :) Güzel tespit hocam.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Yok be Deep. Amacım korkutmak değil :) Sadece gündemimizdeki olayları yazmak.

      Sil
  4. O görüntülere ben de çok üzüldüm. Salgın olmadan bir çare bulunur umarım.

    YanıtlaSil
  5. Bizim buralarda da görmeye başladım maskesizleri.

    YanıtlaSil
  6. Bizim buralarda da görmeye başladım maskesizler :)

    YanıtlaSil
  7. Çok korkunç görüntüler geliyor. Daha önce bildirilen bu probleme o gün çare bulunsaydı şimdi böyle korkunç bir şeyle karşılaşmamış olurduk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman ki gibi olay patlak verinceye kadar görmezden geldik.

      Sil