Pentagon’un doğruladığı ufo görüntüleri ile ilgili, ufo uzmanı Prof. Dr. Madhu Thangavelu, heyecan verici açıklamalar yapmış. Ben resmen ağzım açık okudum. Görüntülerdeki cisimlerin içinde, fizik kanunları gereği bir insanın bulunamayacağını söylemiş. İlla işin içine insan katılacaksa, bu cisimleri uzaktan kumanda eden insanlardan bahsedilebileceğini söylemiş. Başka bir bomba açıklaması daha.
foto kaynak: unsplash.com |
UFOLARIN İÇİNDEKİLER İNSAN OLAMAZ, ÇÜNKÜ…
“Çok hızlı
hareket eden bu şeylerin -yani ufoların- içinde insan olsaydı, hızlanma
nedeniyle ezilirlerdi” demiş. E o zaman? “Bunlar kesin uzaylı” diyesim geliyor.
Profesörün bir başka akla yatkın açıklaması da, bu cisimlerin casusluk için
kullanıldığıyla ilgili. “Diyelim ki bunlar casusluk için gönderilmiş
cisimlerdi. Şimdiye kadar elde edilen bilgilerle politik ve siyasi alanlarda
muhakkak bunun belirtilerini görürdük” diyor. Yani, casuslukla alakası yok
diyor kısaca.
Yakında aramıza katıkacaklar mı yani hocam :-)) Zaten Amerikalılar bir şeyin filmini yapıyorlarsa, o kesin olacaktır :-))
YanıtlaSilHer taşın altından Amerika çıkıyor hocam :)
SilBen eskiden sağlam bir ufocuydum ama daha sonra sorgulama vs ile bu işin altında başka bir bit yeniği olduğunu hissetmeye başladım. Bizden binlerce yıl gelişmiş bir uygarlık üst düzey araçları ile ışık oyunları yapmaya gelmiyorlar sanırım.Bazı dünyalı güçler insanlar başka bir algıya yönlendirip arka planda daha farklı planları dönüdürüyor gibime geliyor.
YanıtlaSilBen de sağlam ufocuyum :) Herkes bir şeyler söylüyor. Bakalım sonunda ne çıkacak?
Silbizleri buna alıştırıyorlar,yakında gelebilirler..uzaylı-insan melez yeni insan türü oluşturmak için diye tahminler var..🤔
YanıtlaSilMelezi hiç düşünemiyorum.
Silrastlaşacaksak rastlaşalım artık, yalnız olmadığımız gerçek.
YanıtlaSilCanımıza tak etti değil mi. Çoğunluk eminim bu şekilde düşünüyordur.
SilUfoların küçük olduğunu nereden biliyorlarmış :d Belki büyükler ya da aşırı gelişmiş teknolojileri var ve kendilerini küçük bir araç içine sığacak şekilde küçültebiliyorlar?
YanıtlaSilHer şey olabilir haklısın :)
SilElbette ki olur. Biz gözümüzle görmeyince yok zannediyoruz sadece.
YanıtlaSilBence onların teknolojisi bizden ilerde zaten.
YanıtlaSilBence de.
Sil