Powered By Blogger

19 Haziran 2021 Cumartesi

"Onun gibi yazmak istiyorum" dediğim bir yazar daha var artık...

     Orhan Kemal gibi yazmak isterdim, roman yazabilseydim eğer. Mustafa Kutlu gibi de yazmak isterdim, hikaye yazabilseydim eğer. Bugüne kadar okuduğum yazarlar arasından sadece Orhan Kemal için bunu söylemiştim. Artık Mustafa Kutlu için de böyle düşünüyorum. Daha önce okuduğum Huzursuz Bacak kitabı ve birkaç gün önce bitirdiğim Tahir Sami Bey’in Özel Hayatı kitabı böyle düşünmem için yetti de arttı bile.

11 yorum:

  1. Bence iyi bir yazar olabilirsin,deneyebilirsin,denersen eğer başarılar dilerim..🙂

    YanıtlaSil
  2. Kitap yazmak başka bir yetenek sanırım Hocam, başka bir ruh hali, başka bir dünya.. Hadi araştırma falan bir yere kadar ama roman yazmak başka birşey benim gözümde:-)

    YanıtlaSil
  3. hiç okumadım, geçen sene tvde bakanın önerisiyle adını duymuştum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakan önerdi diye ön yargın olmasın. Muhakkak okumalısın.

      Sil
  4. Herkes kitap çıkarıyor artık, dediğin gibi. Ama kendini okutturabilmek önemli olan.

    YanıtlaSil
  5. Kitap yazmak hayalim ve bunu çok istiyorum. Henüz cesaret edemedim. Lise zamanımda hocam bana, ''yazmayı sakın bırakma, güzel yazıyorsun demişti.'' Kendi kendime yazıyorum, şu an wattpadde bir hikayem var. Yine de daha çok çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Basit bir şey değil, ciddi bir çalışma ve çaba istiyor. Bir gün kitabımın çıkmasını çok istiyorum, umarım bunu başarabilirim:))) Etkilendiğim yazarlar arasında ise Sabahattin Ali, Yekta Kopan, Kürşat Başar, Bircan Yıldırım, Jojo Moyes, Sarah Jio var:))) Daha da sayabilirim:))

    YanıtlaSil