Powered By Blogger

15 Nisan 2021 Perşembe

Kısıtlamaları anlamak için ayrıca bir açıklamaya ihtiyaç duymak...

     Kısıtlamalar açıklanıyor. Açıklandıktan sonra bir de kısıtlamaların anlaşılması için ayrıca rehberler yayınlanıyor. Çünkü her yapılan açıklamadan sonra ayrıca bir açıklamaya daha ihtiyaç duyuyoruz. Sosyal medyada çok basit tablolar halinde kısıtlamalar paylaşılıyor. Peki neden ayrıca açıklamalara ve tablolara ihtiyaç duyuyoruz? Neden açıklama yapıldığında tek seferde anlamıyoruz? Sosyal medyada bunun komedisini, mavrasını yapıyorlar. Bak o çok güzel oluyor. Ama artık onlar bile sıkmaya başladı.

TAM KAPANMA BEKLENTİSİ VARDI…

     Bu kaçıncı kısıtlama açıklaması. Herkes tam kapanma bekliyordu mesela son açıklamada. Böyle bir karar çıkmadı. Mesela Cüneyt Özdemir, dışarıda masaları, yeri olan restoranların dışarıya müşteri alabileceği önerisinde bulunmuştu. Yurt dışında böyleymiş. Böyle bir karar da çıkmadı. Gerçi böyle bir karar çıksa, bizim millet yine bir şekilde bunu da suiistimal ederdi.

6 yorum:

  1. Hocam seyahat yasağını tam çözebilmek için 2 gün uğraştım ve galiba anladım :-)) Kimse anlamasın ve herkes evde kalsın diye böyle yapılıyor sanırım :-))

    YanıtlaSil

  2. "Kalan sağlar bizimdir" e geçtik gibime geliyor 🙃😇

    YanıtlaSil