Kişisel Blog Yazıları #211

*Yarın sabah 06.00’da milli maç vardı. Türkiye- Paraguay maçı. Meydanda dev ekrandan izleyecektim. İçişleri Bakanlığı yasaklamış. Sınav varmış. Öğrenci psikolojisini korumak için. Simt ve çay da dağıtacaklardı, onlar da gitti.

*Akşam eve geldiğimde bizimkiler 360 kanalında, Turist Ömer filmini izliyorlardı. Onlarla beraber biraz ben de izledim.

*Tavır gazetesi diye yeni bir gazete çıkmış. Sözcü grubuna bağlı bir gazeteymiş. 20 liraymış. Sözcü gibi bir gazete varken başka bir gazete çıkarmaya ne gerek vardı anlamadım.

*Bugün hava baya bir serinledi. Söz de bugün 20 Haziran. Bir tane arkadaşım, “Hava dediğin zaten böyle olacak” dedi. Tam bir kışçı. Ben her mevsimi severim. Mevsim ayrımı yapmam.

*Arkadaşla ekmek almaya gittim. Bir tane ekmek aldım. Arkadaş da maden suyu aldım. Ödemeye kalktı. Engel oldum. Karttan ödedim. Bakkal sahibi kadın, normalde güler yüzlü olurdu. Ama bu sefer suratı duvar gibiydi. Vardır onun da bir derdi.

*Tarih Obası YouTube kanalı sahibi Ceren, İhsan Oktay Anar hayranıymış. İlber Ortaylı ve Celal Şengör’ü beğenmezken, kolay kolay kimseyi beğenmeyeceğini düşünürdüm.

*Önceki yazı: Kişisel Blog Yazıları #210

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder