Powered By Blogger

4 Mayıs 2024 Cumartesi

Yargı, final yapıyor...

Yargı dizisi de bitiyor. Neyse ki bir diziyi reytingleri yüksekken final yapıyorlar. Diziyi rezalete dönmüş bir senaryo ile bitirmek zorunda kalmamaları güzel. Üç Kız Kardeş de final yapıyormuş. Bak bundan haberim yoktu. Kardeşlerim dizisi ise devam edebilirmiş. Yahu daha neyi devam ettireceksiniz? Dizide ölmeyen adam mı bıraktınız? Kimle, hangi konuyu devam ettireceksiniz? Arka Sokaklar’a Mesut geri döndü. Son fragmandan da gördük ki gelecek hafta da Selin dönüyor. Sezon sonuna, sanki yeni sezona başlıyormuş gibi gidiyor Arka Sokaklar. Şevket Çoruh, bir çok dizide oynadı ve onların hiç biri tutmadı. Şimdi de geri döndü. Bazen oyunculara böyle fırsat vermek lazım. Bir hava alıp gelsinler.

 

 

 

 

 

8 yorum:

  1. Yargı'nın son haftalardaki olay akışı ne yazık ki kalitesinin düşmesine sebep oldu. Bitmesine pek de üzülmeyeceğiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sıkı bir takipçisi değildim. Ama sen kalite düşüşünü görmüşsün bak. Bir sezon daha gitse patlardı artık.

      Sil
  2. Bazen bazı dizilerle oyuncular çok özdeşleşiyor ve eğer sonrasında oynayacakları rolle de bütünleşemezlerse veya kurgu o kadar iyi değilse göze çok batıyor. Yine de dönebileceği bir yer var.

    YanıtlaSil
  3. yabancı diziler 45 dakika bölümleri :) oyuncular dizi bölümlerinin uzun olmasını kabul etmiyor yurt dışında, oynamayız diyorlar :) bizim oyuncular bütün gün dizi setinde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sene yaz dizisi olmayacakmış Deep. Ekonomi onları da vurmuş.

      Sil
  4. Final yapan dizileri seviyorum, bitmeyi-gitmeyi bilmek gerek.

    YanıtlaSil