Powered By Blogger

6 Mayıs 2024 Pazartesi

Günü gelince Yusuf Güney yok olacakmış...

Hava çok güzel gözüküyor. Günlük güneşlik. Ama kardeşim dışardan geldi. Soğuk esiyormuş. Televizyondaki spiker de, “Mayıs ayında yağmur yağıyor diye söylenmeyin. Normali bu” diyor. Dün yağmurluydu hava. Bugün açık ve iç acıcı. Açık hava enerji veriyor insana. Uludağ’a kar yağmış. Bu gidişle yaz ayının ortasında, temmuz ayında kar yağarsa şaşırmayacağız herhalde. Yusuf Güney yine programlara çıkmaya devam ediyor. Taner Çağlı’nın YouTube kanalına konuk olmuş. Taner Çağlı bugüne kadar sorulmadık soruları sordu. Dibine kadar, en ince ayrıntısına kadar. Gün gelip tamamen inzivaya çekilecekmiş ve tüm insanlara kendini unutturacakmış. Bir daha da ortaya çıkmayacakmış Yusuf Güney. İlgilenenler için izlemelerini öneririm. İzleyen olursa yorumlara yazabilir program hakkındaki görüşlerini.

8 yorum:

  1. Geçen hafta hep yağmurlu geçti, Ankara çok kötüydü, su bastı her yeri, zarar gördü çoğu kişi. Güneşli havaları severim ben her zaman😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneşli hava sevilmez mi :) Gerçi ben her mevsimi severim :)

      Sil
  2. Yusuf Güneyi çok severdim eskiden şimdi farklı konuşuyor ama keşke tekrar şarkı söylese.

    YanıtlaSil
  3. Yusuf Güneyi takip ediyorum ben. O programı izlemedim ama başka yerlerdeki konuşmalarını dinledim. Astral seyahat yaptığına inanıyorum. Ben de meraklıyım böyle konulara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de meraklıyım ve denk geldikçe izliyorum :)

      Sil
  4. aman temmuz ağustos sıcağı gelmesiiin :)

    YanıtlaSil