Powered By Blogger

24 Mayıs 2024 Cuma

Beyazıt Öztürk ve Sinan Canan...

Bir cuma gecesinden yazıyorum bu yazıyı. Bizimkiler Show TV’de, Kızılcık Şerbeti dizisini izliyor. Herhalde gelecek sezon da devam edecek dizi. Yurt dışında da izlenecek mi bakalım? Sinan Canan ile Beyazıt Öztürk eski dostlarmış. Ben bilmiyordum. Geçenlerde Sinan Canan paylaşmış birlikte çekilmiş fotoğraflarını. Beyaz da yaşlandı be. Beyaz TV’de, Yüzüklerin Efendisi İki Kule filmine denk geldim. Lise dönemimizde yayınlanmıştı. Hatta okulda izlemiştik. Hey gidi zaman hey. Murat Abi’nin fındık dükkanına gittim. Sohbet muhabbet ettik ve çok çay içtik yine. Kahve hemen dükkanın yanında olunca. Toplumda güven ve adalet duygularının kaybolduğundan bahsettik. Güven ve adalet olmadan ne ekonomi düzelir, ne de toplum fikrinde birleştik.

6 yorum:

  1. Cidden hiçbir yer tekin değil. Haberleri izlemiyorum artık, sadece kötü hisler veriyor.

    YanıtlaSil
  2. ha haaa türkler çay içerken on dakkada ülkeyi kurtarırlar, ekonomiyi, futbolu da :)

    YanıtlaSil
  3. Kızılcık Şerbeti seneye de devam edecek, karar değişmezse öyle, çok sevdiğim dizilerden biri. Yüzüklerin Efendisi çok güzeldir😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızılcık Şerbeti benlik bir dizi değil ya :) Ama senin gibi çok seveni var. Kesin devam eder bu şartlarda. Yüzüklerin Efendisi efsanedir :)

      Sil