Powered By Blogger

25 Mayıs 2024 Cumartesi

X mi, Twitter mı anketi...

Elon Musk durduk yere bir anket yapmış yine. X mi yoksa Twitter ismi mi daha güzel diye. Bunu yapmak için geç kalmadın mı arkadaş? Tam da yeni yeni X demeye alışmışken yeniden Twitter mı yapacaksın platformun adını? Çok Güzel Hareketler’den bir skeç açtım ama yarısında kapattım. Hiç izleme havam yok. Bir arkadaşla sohbet ediyorduk. Yeni neslin hiç arkadaşlarının olmadığını ve yalnız olduklarını söyledi. Tablet nesli böyle oluyor ne yaparsın. Okuduğum kitaptaki kadın, çok okumaktan gözlerini kaybetmiş. Bu nasıl bir okuma aşkıdır yahu. Bir kişinin hamurunda yazarlık varsa çocuklukta bir şekilde patlıyor ve ortaya çıkıyor. Rasim Ozan Kütahyalı, Avrupa Yakası’nın yayınlandığı zamanlarda Sinan Çetin ile çalışmış. 

12 yorum:

  1. Hiç değişmez: Twitter 🐦

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de ilk başlarda Twitter'dı. Ama sonradan X'e de alıştım gibi :)

      Sil
  2. Yine bilgi yüklemesi yaşadım :) Elon Musk ile başlim :) Benim karar alma şeklime benziyor kendisinin karar alma şekli... Arkadaşlık olayı bence tabletle ilgili değil ya. O daha çok alfa kuşağında olabilir ki olmaz inşallah. Bilmiyorum bence asıl sorun tablette değil insanlarda, benciller :) yani hepsi değil ama hatırı sayılır kısmı (bence).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi yüklemesi siz okuyucular için çekilmez mi oluyor diye düşünmüyor değilim hani :) Elon Musk ile bir ortak noktanız var yani :) Alfa, y, x, z falan matematik gibi kuşak olduk :)

      Sil
  3. Bence de twitter.. yerleşmiş, pazarını bulmuş bir ismi değiştirmeye kalkmak, düpedüz salaklık!

    YanıtlaSil
  4. Twitter ilk zamanlar çok güzeldi, ben de keyifle kullandım, eğlenceliydi, sonradan kapattım zaten, bir daha da içimden gelmedi🙃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kere soğudu mu insan bir daha ısınamıyor :)

      Sil
  5. Ben hâlâ X diyemiyorum. Gerçi öyle bir platformda yokum ama eş, dostla sohbet ederken İks diyorlar, jetonum geç düşüyor. Twitter daha akılda kalıcı bence. Benim anlamadığım ilk icat olunduğunda ismi neyse öyle kalır, işleri güçleri yok herhalde, can sıkıntısından isim değişimi mi olurmuş...:)
    Çok okumak gözleri kör eder mi bilmiyorum ama bozduğu kesin. Kendi gözlerimden biliyorum. :)
    Güzel bir derleme...Paylaşım için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında değişim olmaz ama Elon Musk'tan bahsediyorsak her şey olur :) Okuyanların kaderi bu galiba :) Yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil