Powered By Blogger

15 Kasım 2023 Çarşamba

Nebahat Çehre'nin reddettiği milyonluk inşaat firması reklam teklifi...

Şu anda Twitter’da en çok konuşulan konuların başında Nebahat Çehre geliyor. Kendisine bir inşaat firması reklamda oynaması için 10 milyon TL ve bir de daire teklif etmiş. Ama Nebahat Çehre bunu, “Son depremde yüzlerce ev insanlara mezar oldu. Ya benim reklamını yaptığım evler de yıkılırsa. Kahrolurum. Her şey para değil” diyerek reddetmiş. Bu şekilde davranışı herkesin takdirini topladı. Ben de çok beğendim bu davranışını. Kendisine olan saygım da bir kat daha arttı.

GİBİ’NİN DEVAMINI GETİRMEDİM HALA…

Gibi dizisinin ilk bölümünün birazını izleyip, beğenmemiş kapatmıştım. Sonra bir arkadaşımla konuştum, “İlerleyen bölümler, asıl bu diziyi fenomen yapan bölümler abi ” demişti. Hala bir oturup da ikinci bölümünü izleyemedim. Bazen çok kızıyorum kendime.

6 yorum:

  1. Bravo Nebahat Çehre'ye! Tam insani ve sanatçı duruşu sergilemiş. Ben de çok takdir ettim.
    Öyle bir duruma gelmişiz ki kimse kimsenin yaptığına güvenemez oldu artık. Bakınız, yeni yapılacak inşaata bile güven duyulmuyor. Belki firma depreme dayanıklı evler yapacak, bir kere şüphe tohumları ekilmiş akıllara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Bir kere şüphe tohumları ekilmiş içimize.

      Sil
  2. yabancı diziler öyle sürükleyici ve heyecanlı ki yerli diziler çok yavaş kalıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Kadın olması gerekeni yapmış. Doğrusu da bu ünlü oldukları için insanları yönlendirirken dikkat etmeleri gerekiyor tabii ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben vicdan azabı çekerim. Hangi ürün olursa olsun. İyi çıkmazsa diye.

      Sil