Powered By Blogger

1 Kasım 2023 Çarşamba

Matthew Perry ile Julia Roberts bir ara sevgililermiş...

Friends dizisinde oynayan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Matthew Perry, bir zamanlar Julia Roberts ile sevgiliymiş. İlişkileri sadece üç ay sürmüş ve ilişkiyi bitiren de Matthew olmuş. Bitirmesinin nedeni de: Yetersizlik hissi. “Yeterli değildim, asla olamazdım” demiş. Yani gün gelip Julia’nın ondan ayrılmasındansa kendisi ayrılmış ve bu azaba son noktayı koymuş.

CADILAR BAYRAMI’NDA JOE BİDEN OLMAK…

Amerika’da bir genç Cadılar Bayramı’nda Joe Biden olmuş. Maske olarak Joe Biden maskesini takmış. Onun gibi takım elbisesini giymiş. Basamakları çıkarken düşüyor. Yanındaki elemanlar onu düşmeden tutuyorlar. Çok komik olmuş. Harika. Muhakkak izlemelisiniz.

NE KADAR REZALET, O KADAR HABERİ DEĞERİ…

Star’da, Zahide Yetiş yeni bir programa başlamış. Bir sen eksiktin Zahide. Sen niye böyle programlara bulaşırsın? Yap normal programını, girme böyle şeylere. Neyse işte o programda 11 kocası olan İlknur diye bir kadın varmış. Yani ne kadar rezalet olursan o kadar haber değerin oluyor. Olay bu.

12 yorum:

  1. Friends'i izlememiş olmama rağmen oyuncunun ölümüne gerçekten üzüldüm. Yaşı da gençmiş aslında. Bu sevgililik-ayrılık haberini ise ben de bugün öğrenmiştim. Julia Roberts'i de çok severim.
    Bu tip programlar çok fazla. Valla sanki evlilik programları daha masumdu. Gerçi hepsi aynı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziyi ben de izlemedim ama sanki izliyormuşum gibi üzüldüm. Julia Roberts'ı ben de severim. Evlilik programlarını arar olduk değil mi :)

      Sil
  2. Ah Matthew.. hani derler ya insan kendini değerlendiremez, kendini dışardan göremez diye, oysa bu genç adam her şeyin farkındaymış.
    TV ler eskiden bilgi, ilim dağıtırdı.. pes!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, farkındaymış Momentos. Şimdi TV'ler kepazelik dağıtıyor.

      Sil
  3. Nasıl yani, 11 kocalı kadın mı varmış...Yok artık, daha neler duyacağım, pes doğrusu. :)

    YanıtlaSil
  4. Matthew Perry nin ölümüne üzüldüm.

    YanıtlaSil
  5. biden ın gözleri ne tuhaf bakıyoo :)

    YanıtlaSil
  6. Matheww bence baştan sorunlu bir tipmiş, o ne demek öyle ya. Neyse ben diziyi de adamı da bilmiyorum çok da şey etmiyim. :D

    YanıtlaSil