Powered By Blogger

10 Kasım 2023 Cuma

Google'da aratılmayan bir şey kalmadı herhalde...

Konuşkan olmak, ağzın laf yapması ile ilgili bir söze denk geldim. Google’dan arattım. Ağzım nasıl laf yapar diye. Meğer benim gibi kaç kişi aratmış. Google’da aratılmayan bir şey yok herhalde.

DOLAPDERE CANAVARI MI?

Çok Güzel Hareketler Bunlar skecinde, Dolapdere Canavarı’nı duydum. Van Gölü Canavarı’nı biliyordum ama bu canavarı ilk defa duydum. Siz biliyor muydunuz millet?

DÜŞÜNMESİ GÜZEL AMA YAPAMAYINCA…

Bir haftada bir kitap bitirme düşüncesi çık aklımdan. Böyle hedef koymak iyi güzel de. Hedefi tutturamazsam moral yerlerde oluyor sonra. Orası sakat.

DİLAN POLAT SEVDALILARI…

Bir tane kadın ameliyattan çıkmış ve sorduğu ilk soru: “Dilan Polat içeriden çıktı mı?” Bu ülkede ne olursan ol, bir kere ünlü oldun mu elbet seni seven birileri de çıkıyor.

8 yorum:

  1. Son başlıktan hareketle diyebilirim ki, evet bence de her şey aratılmış olabilir. Baksanıza insanlar tuhaf şeyleri tuhaf zamanlarda merak ediyor. :)

    YanıtlaSil
  2. her akşam 50 sayfa okusan tamam işte :)

    YanıtlaSil
  3. Son paragrafa çok güldüm. Yok artık, daha neler...:)
    Bence kitap okuma sayfa konusunda kendinizi sıkmayın. Kişilerin her anı değişkenlikler gösterebilir. Bazen yorgun, bazen yoğun düşünceli, bazen de enerjik olabilir. Okuma sayfası ile ilgili ket vurulmasın diye düşünüyorum. Ne zaman ne kadar istiyorsanız zaten zihin ve beden kendiliğinden karar verecektir. Bir bakmışsınız 5 günde bitmiş, bir bakmışsınız 8 günde bitmiş. Önemli olan verimli okumaktır. Yeter ki okunsun kitaplar. Süs niyetine başucuna konmasın. :)
    İyi okumalar diliyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen daha neler değil mi :) Kitap okuma üzerine söyledikleriniz çok motive edici oldu. Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Haftada iki kitap hayal değil bence sayfa sayısını az tuttun mu tamamdır. :)

    YanıtlaSil