Powered By Blogger

14 Şubat 2022 Pazartesi

Sosyal medya gündemini İnstagram'dan takip etmek...

     Fark ettim de sosyal medyanın gündemini İnstagram’dan takip edebiliyorum. Ayrıca Webtekno ve Bundle uygulamasından da son dakika bildirimleri geliyor.   

BU KİTAP BU HAFTA BİTMELİ…

     İki üç gündür yine kitap okumuyordum. Bugün buna bir son verdim. Safran Sarı kitabını okumaya devam ettim. Artık bu hafta bu kitabı bitirmek istiyorum.

YİNE TEMA DEĞİŞİKLİĞİ…

     Yine dayanamadım. Yine bloğun temasını değiştirdim. Uzun süre aynı kalınca batıyor bana resmen. İlla değiştireceğim. Başka temalara baktım. Bloğa uymadı. O yüzden mecburen Blogger’ın temalarından birini kullanmaya başladım yine.

RÖPORTAJ TEHLİKESİ…

          Sosyal medyada yapılan sokak röportajlarını tehlikeli buluyorum. Hükümet karşıtı veya yanlısı söylemlerle tansiyon daha da artıyor. Gün gelip sokakta yapılan röportajlara, karşı görüş şiddetle karşılık vermeye başlarsa ne olacak?

    

11 yorum:

  1. Safran Sarı' nın tanıtımını bekleriz artık. :) Ben de bu ayki etkinlik için ince kitaplar okumaya başladım.
    Röportajları ben de sevmiyorum. Siyasiler bile hakaret içerikli ve aşağılayıcı konuşurken diğer insanların daha seviyeli konuşmasını beklemiyorum. Fikrini düzgünce belirtmeli insan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel söyledin. Fikrini düzgünce belirtmeli insan.

      Sil
  2. instagramı ben de sıkı takipçisiyim kitap okuma konusunda verimli bir haftasonu geçirdim çok mutluyum harika bir hafta olsun inşallah hepimize

    YanıtlaSil
  3. Kitap okumak için yanlış bir yöntem uyguluyor olabilir misin acaba? Gerçekten ama gerçekten çok sevdiğin tarz neyse Peşpeşe o tarzda üç dört kitap okursan bence o sırada alışkanlık da edinmiş olacaksın.

    YanıtlaSil
  4. twitter dan takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Hocam tema değişikliği beni de çok uzun süre kaşıyıp durdu:) Halen de içimde deli fırtınalar esiyor ama çokda iyi değil diye okumuştum.. Okuyan insanlarında kafasını çok karıştırmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  6. Temandan memnunsan hiç dokunma :)

    YanıtlaSil