Powered By Blogger

1 Şubat 2022 Salı

Joker'in yani Arthur Fleck'in devam filmi geliyor...

     Joker’i izleyip beğenmesem de, çok seveni olduğunu da biliyorum. O yüzden bu haberi vermeden olmazdı. Joker’in devam filminin gelip gelmeyeceği konuşulup duruyordu. Sonunda haberi geldi. Devam filmi geliyormuş. Ama çekimlere 2023 yılında başlanacakmış.

     Başrolünde yine Joaquin Phoenix’in oynaması bekleniyormuş. Burada bir kesinlik yok. Kesinlik olmayan başka bir konu da: Arthur Fleck’in hikayesinin devamı olup olmayacağı yönünde. Beklenti: Arthur’un hikayesinin kaldığı yerden devam etmesi.

ARTIK BİZİM DE NASA GİBİ BİR KURUMUMUZ VAR…

     NASA gibi bizim de bir kurumumuz varmış. Türkiye Uzay Ajansı. Ve hatta bu kurumumuz yurdumuzda görülen hava olaylarıyla ilgili açıklamalar yapmaya da başlamış. Mesela dün gece İstanbul, Bursa ve İzmir gibi illerimizde gözüken yeşil meteor ile ilgili açıklama yapmış. Yeşil olarak görünmesinin sebebi: Magnezyum atomları nedeniylemiş. Bu arada kurumumuzun kısaltması TUA’ymış.

PSİKİYATRİSTLER FİLM VE DİZİLERDEKİ PSİKOLOJİK SAHNELERE TEPKİ VERİRSE…

     Tepkikolik, YouTube kanalı, işinin ehli olanlara görüntüleri izlettirip tepkilerini alıyor canlı canlı. Çok ilgi çekici bir konsept olduğunu söylemeliyim. İlk olarak doktorların tepkilerini izlemiş ve çok beğenmiştim. Dizi ve filmlerdeki doktor müdahalelerinin ne kadar doğru olduğuna tepki vermişlerdi.

     En son olarak kanal da psikiyatristlere yer verilmiş. Dizi ve filmlerdeki psikolojik sahneleri izlediler ve tepki verdiler. Tepki verdikleri diziler arasında Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizileri de var. YouTube’da, “Psikiyatrist tepkikolik izliyor” şeklinde aratmanız yeterli.

 

    

13 yorum:

  1. Jokeri halen izlemedim.. Yeşil meteor magnezyum atomlarıymış,ilginç, bişicikler saklıyorlar gibi..TUA bizden uzaylıları saklıyo,kesin eminiz bundan..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep bir şeyler saklıyorlar bizden. Olaylar olup bitiyor sonra duyuyoruz olanları :)

      Sil
  2. kanal ilgnçmiş bir bakayım ben de :)

    YanıtlaSil
  3. İlkyardım eğitimi aldım alalı, dizilerdeki CPR sahnelerine bakamıyorum. Yüzde seksen yanlış. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan bari ilk yardım uygulamalarına bakar. Demek onlara da bakmıyorlar :)

      Sil
  4. heath ledger joker i en güzeli :)

    YanıtlaSil
  5. Joker ve devam haberiyle beni benden aldın :)))

    YanıtlaSil
  6. Joker aslında çok merak ettiğim ama bir türlü izleyemediğim bir film, ikincisi gelmeden ilkini izleyeyim bari :) Bu arada ilk film sonrası ABD de suç oranlarının arttığı yönünde bir haber vardı :)))

    YanıtlaSil
  7. Joker i sevmiştim ancak bir devam filmi gerekli mi bilemedim 🙄

    YanıtlaSil