Powered By Blogger

5 Şubat 2022 Cumartesi

Hayattan kısa kısa notlar 38

HAYATTA SEÇİM YAPMAN GEREKİR…

     Hayat seçimlerden ibarettir ve zor da olsa seçim yapman gerekir. Çok zor karar aldığım zamanların birinde bunu düşününce biraz rahatladığımı hissettim.

KİTAP KURDU DEĞİLİM BEN…

     Kendimle yüzleşmem gerekir. Ben bir kitap kurdu değilim. Her boş kaldığımda kitaba sarılan bir yapım olsun isterdim. Ama ayda bir kitabı zor bitiriyorum. Bazen 2-3 ay elime kitap almıyorum. Kendimden büyük beklentilerim var. Bu da hayal kırıklığı olarak dönüyor bana. Artık kendimden gerçekçi beklentilerim olacak.

AYNI ŞEYLERİ SIK TEKRAR ETMENİN ZARARI…

     Bu ülkenin sorunları hakkında da devamlı aynı şeyleri söylemekten gına geldi artık. Aynı şeyleri tekrar ede ede sahicilikleri de kalmadı.

YERLİ VE MİLLİ, YARIŞ FİLMİ…

     Murat Soner, YouTube kanalında yeni vizyona giren Türkiye’deki ilk yarış filmi olan Anka için, “Yerli ve milli, hızlı ve öfkeli” benzetmesinde bulundu.

9 yorum:

  1. Kitap okumayı severim ama bende de şöyle sorun var sevdiğim tarzda, konuda olmalı yoksa kısa ya da uzun fark etmiyor pek okuyamıyorum. Herkesin bayıldığı klasikler sıkıcı gelebiliyor mesela bana.

    YanıtlaSil
  2. hayattan kısa kısa notlar kısa öze ve samimi olmuş..Kitaplar iyi ki var sanat doğa iyi ki var yoksa ne yapardık acaba...güzel bir haftasonu dilerim

    YanıtlaSil
  3. aa araba yarışı filmi mi :)

    YanıtlaSil
  4. Bir öğretmene de bu yakışır :)

    YanıtlaSil
  5. Anka'yı izlemek istiyordum. Murat Soner'de olumsuz birşey demeyince daha da bi izleyesim geldi. :)

    YanıtlaSil