Powered By Blogger

12 Ekim 2019 Cumartesi

Kendimle ilgili bir şey fark ettim ki...




AZ DA OLSA YİNE KİTAP OKUDUM…    
     Ruhlar Dükkanı kitabına devam ediyorum. Bugün 15-20 sayfa daha okudum. Kaldı son 100 sayfa. Sonunu nasıl bağlayacak merak ediyorum.

KENDİMLE İLGİLİ FARK ETTİĞİM BİR ŞEY…
     Kendimde şunu fark ettim. Şimdilerde değil tabi çok öncelerde. Eğer çok yakın bir arkadaş olmayan bir kişiyle konuşmuyorsam, konuşacak bir konu bulamıyorum. Karşımdaki de bulamıyor. Ama diyelim 4 kişiyiz. Böyle bir grupta muhabbete harika bir katılım gösteriyorum. Konuşmalarımla konuyu bile ben belirleyebiliyorum.

yaşamdan yazılar

“BENİM DÜĞÜNÜMDE DE…”
     Gittiğim bir düğünde, düğüne katılanların sayısı azdı. Düğün salonunda boşluklar vardı. Oynayan kişi sayısı da azdı. Gerçi sonlarına doğru gittiğimi de eklemem lazım. O an, “Düğün yapsam benim düğünde böyle olur. Az katılımlı” dedim.


12 yorum:

  1. Kesinlikle ben de çok tanımadığım biriyle konu bulmakta zorlanıyorum. Ne söylesem yapmacık olacakmışım gibi geliyor sanırım sebep bu :) Tek değilsiniz:)

    YanıtlaSil
  2. İlginçmiş konu bulamamanız belki kişiyle alakalıdır.

    YanıtlaSil
  3. Düğününün bol katılımlı olmasını istiyorsan,aldığın her düğün davetine gitmelisin Cem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte çok fazla öyle düğün muhabbetini de sevmem :)

      Sil
  4. Sen yap düğünü biz ordu halinde geliriz

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle okuduğun için tebrikler. Ben bu sıra yine yardımdım gidiyorum. Deli gibi okuyorum. Hafta sonu toplam 900 sayfa okumuşum:)
    Düğün meselesine gelince. Şimdiki aklım olsaydı sadece nikah yapardım. Gereksiz masraf. Ki ben sadece kapı önü kına gecesi yaptım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke senin gibi okuyabilsem :) Maşallah. Düğünde yapılan bu masraflar gerçekten gerekli mi tartışması yapılmaya başlandı herkesçe. Bakalım sonu nereye varacak?

      Sil