Powered By Blogger

15 Ekim 2019 Salı

Fransa:1- Türkiye: 1


     A Milli Futbol Takımımız deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla lider gittiğimiz Fransa’dan yine lider dönüyoruz. Artık 2020 Avrupa Şampiyonası için 1 puan almamız yeterli olacak. Şu anda gruptaki puanımız 19. Uzun zamandır grup aşamasında bu kadar iyi bir puan yakalamamıştık diye düşünüyorum. Bu akşam ki maçta kalecimiz Mert yıldızlaştı. İlk yarı oyunu çok geride kabullendik. Bunun neticesinde Fransa çok üstümüze geldi. 

asker selamı

Foto kaynak: t24.com.tr
     Neyse ki Mert harika bir oyun oynadı. Bu akşam ki maçtan sonra Mert için kimsenin aklında soru işaretinin kalmadığını düşünüyorum. Yıllarca milli takımın kalesini koruyacaktır. Bir şansımız da hakemdi. Böyle büyük maçlarda genelde karşımızdaki takım kollanırdı. Ama hakem çok düzgün maç yönetti. Sonuçta Türkiye olarak iki maçta son dünya şampiyonu Fransa’dan 4 puan alarak çok iyi bir iş çıkardık.

12 yorum:

  1. iki tarafa da yaradı de miii :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten Mert çok istikrarlıydı.
    Hakem de dediğin gibi iyi bir maç yönetti, birkaç gözden kaçan hataya rağmen... Fransa'ya karşı iyi bir oyundu diyebilirim.. Şenol Güneş'le adım adım Avrupa Şampiyonasına İnşaallah

    YanıtlaSil
  3. İnşaallah gurup birincisi de oluruz..

    YanıtlaSil
  4. güzel maç oldu, sonunda fransızların düşen yüzlerini görmek tatmin ediciydi. mert ve merih'in oyununu özellikle beğendim.

    YanıtlaSil
  5. Çok ilgili değildim ama bir bağrışmalar geldi apartmandan. Tahmin ettik milli maç olduğunu. Son on dakikasına kilitlendik eşimle:)

    YanıtlaSil