Powered By Blogger

7 Ekim 2019 Pazartesi

Ahmet Hakan konuşmacıların sözlerini çok kesiyor...




     Bu akşam Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programını izledim. Şunu söyleyebilirim: Eskisi gibi programı izlerken zevk almıyorum. Ahmet Hakan konukların sözlerini çok kesiyor. “Yani şunu mu demek istiyorsunuz?” ya da “Şunu öğrenmek istiyorum” cümlelerini kaç defa kurdu. Hani futbol takımlarında futbolcular olur. Takım tam atağa kalkacakken topu ayağında ezer. O atağı yavaşlatır ve atak ölür. Ahmet Hakan da öyle olmuş. 

Tarafsız Bölge

Foto kaynak: medyaradar.com
     Tam konuklar tartışmaya girecekler, ortam alevlenecek, sorularıyla o tartışma ateşini düşürüyor. Habertürk’teki Didem Arslan Yılmaz’ın ve diğer sunucuların tartışma programlarını izlemeyi tercih ederim. Çok müdahaleci bir tavır sergiliyor konuklara karşı. Sal bi konukları. Bi konuşsunlar. Benim bu düşüncelerim için sizler ne dersiniz?


2 yorum:

  1. Bu gün izlemedim ama diğer programlarında benim de dikkatimi çekti. Ancak, bazen müdahalesi yerinde oluyor. Çünkü, siyasetçiler işlerine gelmeyen soruya üstün körü cevap veriyorlar veya kendi kafalarına göre farklı konulara giriyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevaptan kaçmaya çalışanların üzerine üzerine gidiyor ya. En sevdiğim özelliklerinden biri. Ama şu söz kesme işini çok yapmaya başlamış.

      Sil