Powered By Blogger

2 Aralık 2017 Cumartesi

Yazacak konu bulamayanlara 101 fikir...

     Blogda yazacak konu bulamıyorum. Bu nedenle internette araştırma yapıyorum. Neler yazabilirim diye. Bu araştırmalarım sırasında Mehmet Erbay’ın, blog konuları arayanlara 101 blog yazısı fikri yazısı ile karşılaştım. “101 tane mi? O kadar da olmaz. Bakalım neymiş bu konular?” dedim. Şunu söyleyebilirim. Bu zamana kadarki en kapsamlı blog yazısı fikirlerini barındıran blog yazısı bana göre. Çoğu blog yazısı önerisinde, “Bunu da yazarım, bunu hepten yazarım, gerçek lan bu niye benim aklıma gelmedi?” dedim. Diğer bloglarda da geldim blog konuları yazılarına. Ama onlarda görsel yoktu.

blog konusu

     Bilmem kaç fikir alt alta sıralanmış. İnsan okurken sıkılıyor yav. Ama bunda öyle değil. Teması çok güzel. Okurken yormuyor. Hele bir yazı tipi var. Hayran kaldım. Bu yazı tipini kendi yazılarımda da kullanacağım. Yazı arasına çok güzel görseller eklemiş. Yazıyı okurken daha da bir zevk alıyor insan. Belki bu yazıdan daha önceden haberiniz olmuştur. Olanlar tekrar okusun. Ama haberi olmayanlar için büyük bir kaynak olacak. Ve ayrıca yazacak blog konusu arayanlara çöldeki su gibi gelecek. 

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/blogging-blur-business-communication-261662/

6 yorum:

  1. Emek verilerek hazırlanmış, faydalı ve gerçekten güzel şeyler var. Duyurduğunuz için size ve hazırlayana teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu faydalı yazıdan herkesin haberi olsun istedim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Listeye baktım gerçekten emek verilerek yazılmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Övgüye değer gerçekten. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Güzel fikirlermiş emeğine sağlık yazarın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de çok hoşuma gitti 😀 Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil