Powered By Blogger

17 Aralık 2017 Pazar

Facebook'un en iyi yönleri neler?

Facebook'un en iyi yönleri

     Facebook’un en iyi yönleri hakkında bir yazı olacak bu. Ama bu iyi yönler, bana göre iyi yönleri. Öncelikle şu doğum günü bildirimleri. Her arkadaşının doğum gününü hatırlama gibi bir şansın yok. Ama sağ olsun Facebook var. Bakıyorum bir arkadaşının doğum günüymüş. Ya Facebook’tan ya da gidip bizzat kutluyorum. İnsana büyük moral oluyor hatırlanmak. Bunun dışındaki beğendiğim yanı, son günlerde devamlı gelen bildirimlerle ilgili. Şu arkadaşınla bir yıl önce tanışmıştın. Bilmem kaç yıl önce tanışmıştın falan gibi. Bu da çok güzel bir özelliği. Ondan sonra bir yıl önce bunu paylaşmıştın falan. Ha bunların bir diğeri olan videolarına bakıp saatler geçirmeyi de şurada yazmıştım zaten. Ee millet. Siz ne diyorsunuz?

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/background-blur-chat-colors-433617/

2 yorum:

  1. Doğum günü olayı gerçekten iyi..Onun dışında şahsen facebook'u haber sitesi gibi kullanıyorum. Çok sayıda haber sayfasını beğenmişim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Doğum günü çok iyi oluyor. Facebook da değil sadece tüm sosyal ağlarda haber sitelerini beğenme gibi bir alışkanlığım var. O yüzden haberden geçilmez :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil