Powered By Blogger

24 Aralık 2017 Pazar

Sevgili günlük #7...

    
     Sevgili günlük, bir pazar gecesinden daha merhaba. Yine bir haftayı geride bıraktım. Ve yarın, yeni bir haftaya daha başlayacağım. Yeni bir hafta, yine iş demek. Bende pazartesi sendromu olduğu için moral motivasyon olarak durumumun pek de iyi olduğunu söyleyemem. Geçen hafta neler yaşadım? Onlardan bahsedeyim size.

     Şu kadar senedir çağrı merkezinde çalışıyorum. İlk defa sesim kısıldı. Çağrı sırasında öyle bağırarak konuşan bir yapım da yok aslında. İşyeri doktoru soğuk algınlığından dolayı sesimin kısıldığını söyledi. Ve bana bir antibiyotik, bir ağız spreyi bir de suya atıp içtiğimiz tabletten verdi. Çok şükür iki günde düzeldi. Ses kısıklığı çok kötü. Neredeyse işaret diliyle anlaşacaktım miletle.

sevgili günlük

     Sevgili günlük, uzun bir aradan sonra bir kitabı yarıda bıraktım. Murat Menteş’in, Ruhi Mücerret kitabını. 100 sayfa okudum. “Yok artık. Daha fazla katlanamayacağım” dedim ve kitabı okumayı bıraktım. 100 yaşında bir adam var. Devamlı, “Hala niye ölmedim?” diye yakınıp duruyor. Artık daraldım yani. İzlediğim filmlere gelince. Dün Persapolis filmini izledim. İran’da yapılan devrimlerin, bir kadının hayatındaki yansımasını görüyorsunuz. Aslında bir film daha sıkıştırmak istiyordum bu hafta sonuna. Ama olmadı. Gelecek haftaya artık. Kendinize iyi bakın. Tekrar görüşmek üzere.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/boy-field-grass-green-261501/

4 yorum:

  1. "Pazartesi sendromu" bende de var:) Ama şunu söyleyeyim ki; bu anlamaları yükleyen biziz. Tamamen bakış açısıyla alakalı bir durum bu. "Bu gün de uyanabildim" diye de bakabiliriz:)
    Bir kitabı bıraktığım benim de çok oluyor. Aşırı oluyor hem de. Ben çok çabuk sıkılabiliyorum. Ama yani 100 yaşında adamın "bugün de ölmedim" diye dolaştığı kitaptan da herkes sıkılır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazartesi sendromuna sarılıyoruz işte farklı açıdan bakmaktansa 😀 O bile zor geliyor herhalde. Anlatımı çok sıktı beni ya. O yüzden bıraktım kitabı. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil