Powered By Blogger

23 Şubat 2022 Çarşamba

Kendimi dinlesem...

     Gündem çok yoruyor bazen beni. Şöyle bir yerlere gitsem. Gündemi sadece arada sırada Twitter ve İnstagram’dan takip etsem. “Kendimi dinlesem” diyorum.

AKLIMA GELEN ŞARKI…

     “At kadehi elinden bin parçaya bölünsün/ Dökülsün meyler yere hatıralar gömülsün.” Durduk yere bu şarkı geldi aklıma. Muazzez Ersoy’un şarkısı.

TGRT’DE GÜZEL DİZİLER OLURDU…

     Uzun zaman önce galiba TGRT’de olacak, Muazzez Ersoy’un bir dizisi vardı. Onu izlerdik. TGRT’de güzel diziler vardı bir zamanlar. Hey gidi. Hatırlayanlarınız vardır.

KORUNMACI YETİŞTİRİLEN ÇOCUKLAR…

     İşe yeni başlayan arkadaşlarımız oluyor. Çok zorlanıyorlar. Çağrı merkezi için,“Ben yapamam bu işi” diyorlar. Kimisi de bırakıp gidiyor. Çocuklarımızı öyle korumacı yetiştiriyoruz ki. En ufak şeyde hemen pes ediyorlar.

13 yorum:

  1. Muazzez Ersoy dinlemeyi çok severim gercekten :)

    YanıtlaSil
  2. Ben ne zaman bunalsam başımı alıp köye kaçıyorum bir kaç gün daha uzun kalma lüksüm olmuyor ne yazıkki

    YanıtlaSil
  3. Çağrı Merkezinde ben yapamam. Evde annemle biraz fazla konuşsam başıma ağrı giriyor. Telefonda konuşmayı pek sevmem. Bir de insanlar anlayışlı ve terbiyeli olmuyor pek, müşteriler sinir ederdi beni. Rahat olan insanlar daha iyi çalışabilir sanırım, ben hep gerginim. :)

    YanıtlaSil
  4. Dinlenmeye ihtiyaç oluyor zaman zaman. Twitter kafa dinlemek için yanlış yer dostum. Gündem orda çok yoğun ve yorucu. İnstagram'da ise bambaşka bi dünya var. Kafalar güzel, hayat yaşamaya değer. Sanki oradaki insanlar Türkiye'de değil :)

    YanıtlaSil
  5. Hocam çocuk yetiştirme işi gerçekten büyük maharet.. Hele ki günümüzde gerçekten kolay değil. Korumacı olma sınırı da çok ince.. Ucunu kaçırmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  6. niye gitmiyon ki tatile :)

    YanıtlaSil
  7. Dünyada herkesin bozuk galiba psikoloji :)

    YanıtlaSil