Powered By Blogger

15 Şubat 2021 Pazartesi

Her akşama bir dizi var...

     Her akşama bir dizi var diye bir seri başlatmak istiyorum. Ara ara bu seriye yazı yazacağım. Gelecekte okurken hatıra olsun diye. Neler izliyormuşuz diye. Yazıya geçmeden önce şunu da belirtmek isterim: Bu yazacağım dizilerin hepsini izlemiyorum. Ben bazılarını izliyorum. Geri kalanını ise ailenin geri kalanı izliyorum.

PAZARTESİ…

     Öncelikle birkaç hafta öncesine kadar pazartesi günlerimiz boştu. O akşam ne kafamıza yatıyorsa onu izliyorduk. Ama durun bir dakika. Galiba bizimkiler Kim Milyoner Olmak İster’i izliyorlardı. Ama artık pazartesi günlerimiz doldu. Her pazartesi günü, tıpkı bugün gibi Maraşlı günü oldu. Atv’de, Maraşlı dizisini izliyoruz. Maraşlı’yı ben de izliyorum.

her akşam hangi dizileri izliyoruz?
foto kaynak: unsplash.com


SALI…

     Salı günleri bizim için Hekimoğlu günüdür. Hekimoğlu’nu ben de izliyorum normalde. Ama son birkaç bölümü izlemedim. Galiba sıkıldım.

ÇARŞAMBA…

     Gelelim hafta ortasına. Çarşamba günleri TRT 1’de Benim Adım Melek dizisini izliyoruz.

PERŞEMBE…

     Atv’de Bir Zamanlar Çukurova dizisini izliyoruz. Onun da iyice cılkı çıktı. Dizinin cılkı çıkmadan yani Hünkar Yaman ve Yılmaz diziden ayrılmadan dizi ile ilgili tahmini bir final yazmıştım. Ama ne bilirdim ki bu iki ana karakterin diziden ayrılacağını. Ama yine de nasıl bir final yazdığımı okumak isterseniz, “Bir Zamanlar Çukurova finalinde ne olacak?” tıklayın.

CUMA…

    Gelelim cumaya. Haftanın en sevdiğim gününe. Cuma demek, tatil demek çünkü. Cuma günleri kanal D’de Arka Sokaklar’ı izleriz. Benim de izlediğim dizilerdendir. Ama bunu da birkaç haftadır izleyemiyorum. Diziler bütün geceyi kaplıyor. Onları izlersem kendime zamanım kalmıyor. O yüzden arada kısa kısa izliyorum bizimkilerle beraber.

CUMARTESİ…

     Cumartesi günleri adresimiz bir kez daha Atv oluyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’i izliyoruz. Bu arada bu programla ilgili bir değerlendirme yazım var. Onun için de istersen, “Murat Yıldırım’dan Kenan İmirzalıoğlu’na KimMilyoner Olmak İster” tıkla.

PAZAR…

     Ve geldik pazara. Yazının bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim. Yaz yaz bitmedi. Pazar günleri ise durağımız kanal D’dir. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Pazar günlerinin vazgeçilmezidir. Bu program ile de ilgili bir yazım var. “Yılmaz Erdoğan, çok güldürmemiş bir skeçten sonra niye zili çaldırıyor?” okumak için yazıya tıkla.

8 yorum:

  1. Tek ortak noktamız ÇGH2 :)

    Cumartesi akşamları bizde Gönül Dağı açılır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortak noktaya sevindim :) Ama Gönül Dağı'na pek ısınamadım ben. Zevkler tartışılmaz tabi.

      Sil
  2. Hekimoğlu dizisinin çok ciddi fanatikleri var, bende 1-2 bölüm zaruriyetten baktım, enteresan biz dizi:-)

    YanıtlaSil
  3. Saydigin dizilerin hiç birini izlemiyorum arada kim milyoner olmak ister ... CGH ne 1 ne 2 onu izlemem için bir koltuğa bağlanmış falan olmam lazım sanırım:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ön yargılı olma bence :) Bir kere izlemeyi dene.

      Sil
  4. Pazartesi Çukur, Salı EŞKIYA benim diziler.

    YanıtlaSil