Powered By Blogger

22 Şubat 2021 Pazartesi

Haberden çok reklam olan haber siteleri bir şeyler kazanıyorlar mı bari?

     Bloglar olarak çok küçük miktarlarda reklamlardan kazanıyoruz. Bir yıl boyunca 200 lira limitini ya dolduruyoruz, ya doldurmuyoruz. Peki ya gazete siteleri? Haberden çok reklam olan bu siteler ne kadar kazanıyor acaba? Siteyi baştan aşağıya reklamla donattıklarına değiyor mu? Mesela o gazeteler dışarıdan başka reklam almadan sadece Google Adsense reklamları ile yaşamlarını devam ettirebiliyorlar mı?


haber siteleri
foto kaynak: unsplash.com


BU DEVLETLERE NE CEZA VERİLEBİLECEK?

     Stokçuluk iyi bir şey değil. Bunun cezası var. Sıradan vatandaş yapınca cezası var da koca koca devletler yapınca ne olacak peki? ABD, Avrupa Birliği ülkeleri ve bazı ülkeler ihtiyaçlarından fazla aşı sipariş ettiler. Bu fazla alınan aşılar ne olacak? Yine ne çıkar peşindesiniz?

UZAYLI OLSAM…

     Ben uzaylı olsam, dünyaya hiç bulaşmam. “Zaten bunlar birbirini yok eder yakında. Uğraştığımıza değmez” derdim. İnsanların birbirlerinden başka düşmana ihtiyacı var mı Allah aşkına? Biz itinayla birbirimizi yok ediyoruz. Kimseye ihtiyacımız yok.

İNSTAGRAM’DA SORUNUM VAR…

     Bu sabahtan itibaren İnstagram’da bir problem yaşamaya başladım. Mesela üç mesaj gelmiş gözüküyor. Mesajlara tıklıyorum. Sadece iki mesaj gelmiş. Ama üç mesaj gelmiş gözüküyordu. Aranızda böyle bir sorun yaşamış olan var mı?

YAAY, DENEDİNİZ Mİ?

     Yaay uygulamasını indirip, kullandınız mı? Bilmeyenler için söyleyeyim: Yerli Twitter uygulaması diyebiliriz. Ben indirdim, birkaç kere de girdim. Ama beni sarmadı. Taa o zamandan beridir de hiç girmedim. Etrafta kullanan da duymuyorum. Clubhouse gibi patlamadı yani.

 

 

    

    

    

7 yorum:

  1. Hocam dediğiniz instagram probleminin aynısını bende yaşadım ve kendi kendine aynı gün gitti. Ne kadar mesaj o kadar bildirim haline geri geldi. Yaay hakkında da clubhouse da olduğu gibi hiçbir fikrim yok. Ben bu aralar pinreteste sardırdım:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pinterest'e mi geçeceksin hocam tamamen :)

      Sil
    2. Yok hocam hepsini idare edeceğim :-)) Ama tavsiye ederim, bloglar için trafik sağlayabilecek bir yere benziyor :-)

      Sil
    3. Trafik ne kadar gelecek merak ettim. Ben de paylaşayım :)

      Sil
  2. o zaman keşke uzaylı olsaymışıız :)

    YanıtlaSil
  3. Harçlık oluyor işte :) Gönül isterdi ki daha fazla kazanalım. Dediğiniz gibi yapıp bir de uygulamayı sileyim. Teşekkürler öneri için.

    YanıtlaSil