Powered By Blogger

23 Ocak 2021 Cumartesi

Bugüne kadar ne Tiktok hesabım oldu ne de videolarının müptelası oldum...

     Şu zamana kadar hiç Tiktok hesabım olmadı. Açmayı da düşünmüyorum. İlk meşhur olduğu zamanlarda izlemedim değil. Ama beni sarmadı. Mantığını anlayamadım.


Tiktok uygulaması
foto kaynak: unsplash.com


EĞLENMEDİM Mİ HİÇ?


     İzlediğim birkaç videoda eğlendiğimi kabul etmeliyim. Ama o kadar. Özellikle her gün girip saatlerimi geçirdiğim bir sosyal medya uygulaması değil benim için. Gerçi çok zaman harcadığım uygulamalar var. Onlar için de bir sosyal medya diyeti yapmam lazım aslında.


TEPKİ VERECEK BAŞKA VİDEO MU KALMADI?


     Bu nedenle Tiktok uygulaması hakkındaki yenilikler ve haberler pek dikkatimi çekmez. Hatta Tepkikolik’in bir videosunda 2020’nin en çok izlenen videolarına tepki bölümü vardı. “Ne Tiktok videosu ya. O kadar meşhur olmuş YouTube videoları varken” dediğimi hatırlıyorum. Yine de izledim videoyu. Bana göre hiçbir anlamı yok.

20 yorum:

  1. Bana pek cazip gelmedi Tiktok...

    YanıtlaSil
  2. Herkesin eğlence anlayışı farklı illaki güzel videolar da vardır ama burda seviye yerlerde

    YanıtlaSil
  3. Benimde hiç izlediğim falan yok tiktok videolarını

    YanıtlaSil
  4. Benim için de aynısı geçerli. Ama benim anlamsız bulduğum pek çok şey -özellikle gençler arasında- o kadar rağbet görüyor ki anlamam mümkün değil. Yaşlılık dedikleri bu oluyor sanırım. 😂

    YanıtlaSil
  5. Benimde diğer sosyal medya hesaplarım olsa bile tiktok hesabım hiç olmadı böyle mutluyum

    YanıtlaSil
  6. Tiktok yüzünden millet ya evden kaçıyor yada esra erola düşüyorlar 😂😂hiç hesabım olmadı istemem de benim mahallem en güzeli 🤗🙂sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Tiktok videolarına haberlerde rastlıyoruz. Ayaklarıyla salça çiğneyenler, süt kazanında yıkananlar :))

    YanıtlaSil
  8. İnsanların kamera karşısına geçerek çok afedersiniz, kendini aptal yerine koyduğu uygulamadır. Hiç indirmedim. Sosyal medyada gezinirken defalarca karşıma çıkar. Sinir oluyorum. Ülkemizde bu uygulamayı kullananların sayısının oldukça fazla oluşu,kültürel yapımızdan tutun da gündelik hayatımıza kadar zarar veriyor. Bilinçsiz, eğitimsiz, sosyal medya kurbanı, cahil bir toplum yetişiyor. Buna kim dur diyecek?

    YanıtlaSil