Powered By Blogger

17 Ağustos 2020 Pazartesi

Kişisel blog yazıları 8...


     17 Ağustos nedeniyle Afat’tan gün boyu mesaj geldi. Sadece bana da değil. Arkadaşlara sordum, onlara da gelmiş. Birkaç mesaj tamam da fazlası da sıkıyor. Ve bugün gelen mesajlar beni sıktı.

kişisel blog
foto kaynak: unsplash.com

     Bu akşam Özgür ve Murat ile konuşurken konu A101 ve BİM’e geldi. İkisinin ortak görüşü: BİM’in daha profesyonel ve mallarının daha kaliteli olduğu yönündeydi.

     İnstagram’da güzel bir söz gördüm. “Ne yapacağını bilmiyorsan denemeye başla” diyordu. İnsanı hemen motive eden bir yanı var. Ülkemizde ne yapacağını bilmeyen o kadar çok ki. Mesela ben. Benim gibi ne yapacağını bilmeyenlere yol gösterici olması amacıyla bu sözü yazdım. Umarım bu söz bazılarımızı olsun gaza getirir.

7 yorum:

  1. afad evet dört beş kez geldi niyeyse. a101 ve bim şimdi çok önemli bir ekmek kapısı olduu, hep üniversite mezunları çalışıyo, 3000 civarı kazanıyolar ama zor çalışmak :)

    YanıtlaSil
  2. AFAD mesajlarının her biri farklı uyarılarda bulunuyordu. Farkındalık oluşturmak için böyle yapmışlar. Bence başarılı bir uygulama idi...

    YanıtlaSil
  3. Ben o sözü uygulamaya başladım. Gerçekten işe yarıyor, tebi denemenin sonuçları her zaman mutlu son olmuyor,fakat alınacak dersleri gördüğüm zaman beni rahatlatıyor. Şiddetle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Yani, değil mi? Bir gönder, iki gönder. Aynı gün içerisinde bu kadar mesaj sıktı.

    YanıtlaSil