Powered By Blogger

15 Ağustos 2020 Cumartesi

Kişisel blog yazıları 6...


     İnstagram’da, “Gençlerin ahlakını bozan Tik Tok yasaklanmalı mı?” diye soru soran sayfaya rastladım. Kardeşim bu ülkede de her şey gençlerin ahlakını bozuyor. Artık bu ahlak bozuyor muhabbetinden de gına geldi ya.

kişisel blog
foto kaynak: unsplash.com

     İphone’a karşı olanlara sesleniyorum: Bence hiç ön yargılı olmayın. Bir zamanlar ben de İphone karşıtıydım. Ama ya şimdi? Yıllardır İphone kullanıyorum. Belki çok iddialı olacak ama: Bir gün herkes İphone’lu olacak. Çünkü İphone her zaman hızlı. Aylar ya da yıllar geçtikte yavaşlamıyor. Bu özelliği yeter de artar bile.

     “Parmaklarımın kenarları soyuluyor doktor bey?” dedim parmaklarımı göstererek. Oda hemen kendi parmaklarını gösterdi. “Bak bende de var. Onlar normaldir” dedi. Başı kalabalıktı. “Bu kalabalıkta birde senle mi uğraşacağım” diye resmen paketledi beni. Ben öyle hissettim.

6 yorum:

  1. Ahlâki bir video ile bozulacak durumdaysa sanki o.insanda bir sorun vardır gibi gelei

    YanıtlaSil
  2. vizite ücreti 250 papel ödeyip girdiğim dermatolog kadın üstünkörü bakıp elime kağıt tutuşturdu. eczaneye uzatıp ona da 200 ödedim eve gelip bi baktım verdiği nemlendiriciymiş. böyle hipokrat yeminliği yerin dibine batsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık paranla bile istediğin gibi tedavi olamıyorsun.

      Sil
  3. Evet, biraz titizim. Ellerimi sıvı sabunla yıkarım biraz fazlaca.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler yorumların ve hassasiyetin için.

    YanıtlaSil