Powered By Blogger

13 Ağustos 2020 Perşembe

Kişisel blog yazıları 3...


     Blogda her gün yazı yazmak isterken bir kelime dahi olsun yazamamak. Kilitlenip kalıyorum. Ne olursa olsun bugün yazmaya karar verdim. Gerekirse boş ve anlamsız bir şeyler yazacağım ama yazacağım. Bir şekilde bu ne yazacağım durumunu üzerimden atmam gerek. Ben bir adım atıyorum bakalım yazma duygum bana adım atacak mı?

kişisel blog
foto kaynak: unsplash.com

     Siyasetle ilgili bir şeyler yazmak istiyorum ama kendimi engelliyorum. Siyaset, ayrıştırıcı bir kurum. O yüzden blog okuyucularımın sırf bu nedenle bana cephe almalarını istemiyorum. Ama o kadar çekiyor ki beni bu son dönemde yaşananlar.

     Bizimkiler bu ara Yaparsın Aşkım’a takıldılar. Her akşam ona bakıyorlar. Her akşam mı yayınlanıyor oda nedir? Tekrar söylüyorum: Seyircisiz tadı yok. O yüzden izlemek sarmıyor.

8 yorum:

  1. Aslında siyasete dair hepimizin çok yazmak istediği varama ben de blogda istemiyorum. Blog bana neşe veren rahatlatan kaçıs yerim o yüzden siyaset yazıp sinirlenmek istemiyorum 🤣

    YanıtlaSil
  2. Bence sen her gün yazmalısın. Özellikle hayata dair :)

    YanıtlaSil
  3. Güncel siyaset ilgi çekmeyecek gibi değil ülkemizde ama insanlar artık neredeyse takım tutar gibi taraftar olabiliyor onun için bende yazmamayı tercih ediyorum. Ama iyi takip ederim.Bazen blogda yazmayı bende düşünüyorum ama ince ayar yapmak lazım.İnsanların yazdıklarından dolayı da başlarına gelmeyen kalmayabiliyor üstelik, biraz korku serptiler üzerimize bence.
    Yaparsın Aşkım ya da Masretchef ile idare etsin diyorlar..

    YanıtlaSil