Powered By Blogger

27 Mart 2019 Çarşamba

Erhan Ertürk, gerçekten yayına sarhoş mu çıktı?


     Erhan Ertürk yıllardan beri Ntv’de takip ettiğim değerli bir habercidir. Son dönemde kendisini göremiyordum. Meğer Ntv’den ayrılıp Haber Global diye başka bir haber kanalına geçmiş. Peki bunu haber vermek için mi yazdım bu satırları? Hayır. 

     Kendisi iddialara göre yayına sarhoş çıkmış. “Yok. Hadi başkası olsa neyse. Erhan Ertürk’ten bahsediyoruz. İşine çok özen gösteren bir haber sunucusudur” dedim. Ama yine de görüntüleri izlemek istedim. 

     Adeta donup kaldım görüntüleri izlediğimde. “Resmen sarhoş bu” dedim. Ancak sarhoş bir insanın yapacağı konuşma tarzıyla konuşuyordu. Daha doğrusu konuşmaya çalışıyordu. 

     Olay sosyal medyaya düşünce kanaldan, “Sarhoş değil sadece gripti” açıklaması yapılmış. Eğer bu şekilde grip geçiriyorsa grip olduğu zamanlar hiç çıkarmayın yayına. Ama bana inandırıcı gelmedi. Hatta ilerleyen zamanda kamuoyundan yaşanan bu olaydan dolayı özür dileyeceğini de düşünüyorum.

Erhan Ertürk

FATMA ŞAHİN, “FERHAT’IN ŞİRİNİ DELDİĞİ GİBİ” DEDİ Mİ?
     Fatma Şahin, mitingde su projesini anlatıyor. Anlatırken benzetme yapıyor. İddialara göre o benzetmelerden birinde, “Ferhat’ın Şirin’i deldiği gibi” diyor. Sosyal medyada bu video alıp yürümüş. 

     Bende videoyu izledim. Gerçekten öyle dediğini duydum. Daha doğrusu duydum sandım. Meğer öyle değilmiş. Başka bir videoda, “Ferhat’ın Şirin’i sevdiği gibi” diyor. 

     Sonra ilk videoyu tekrar dinledim. Gerçekten bir sorun yok. İlk dinleyişte niye öyle anlaşılıyor anlamadım. Ayrıca insanlık hali. Ağzından öyle bir şey çıkmış olabilir. Ne var bunda?

DÜNYA TİYATRO GÜNÜ’NDE NEJAT UYGUR’U HATIRLAMAK…
     Bugün Dünya Tiyatro Günü’ymüş. Bu nedenle bir yerde gördüğüm haberde Nejat Uygur’u da gösteriyorlardı. Oyunlarından sahneleri. O oyunları ne izlerdik. Gönül isterdi ki yerinde, tiyatroda canlı canlı izleyelim. Kısmet olmadı. 

     Star’da izlerdik tiyatro oyunlarını. Ben Nejat Uygur’u, Star’ın o yayınları sayesinde tanımışımdır. Sanırım hafta sonlarıydı. Ana haberden önce yayınlarlardı. İşte o zamanlar çok izlerdik. 

     Bugün oyunlarından parça parça görüntüler görünce o günlere gittim birden. Daha çocuktuk. Daha dünyanın kötü yüzüyle tanışmamıştık. Güzel günlerimde yer alır onun oyunları. Aslında bu güne özel bu akşam bir tiyatro oyununa gitmek vardı ya. Artık ilk fırsatta.


12 yorum:

  1. Yazının üzerine bende şimdi girip izledim. Tekrar etmekten öte bakışları gitmiş. Grip olan insanın sesinde bir değişiklik olur, bu bambaşka bir boyut :) yemişim öyle grip geçirmeyi...

    YanıtlaSil
  2. Youtube'ta önüme çıkıp duruyordu ama bir türlü izleme fırsatım olmamıştı. şuan sizin yazınızda okuyunca izledim ve gülümsetti beni. Rahmetli Levent Kırca tiplemesi geldi gözümün önüne 😄 İnsanların yanlışlarını bulmak yerine doğrularını yüceltmekle uğraşsak ülkece daha sevgi dolu yaşayacağımıza eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Sevdiğim Günlük :) Resmen Levent Kırca'yı gördüm.

      Sil
  3. Kaybettiğimiz tüm sanatçılar kıymetli ve anmaya değer. Yaşanan sanatçılara sahip çıkmamız daha önemli ve sektörün devamı için kritik derecede önemlidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kardeşim. Ama nedense bizde yaşarken kıymet bilinmez pek.

      Sil
  4. Nejat Uygur aklıma geldi "halıya basma lan" sözleri hala kulaklarımda allah rahmet eylesin ışıklar içinde uyusun

    YanıtlaSil
  5. Tiyatro deyince nejat uygur bir sembol gerçekten de...

    YanıtlaSil
  6. Erhan Ertürk'ü ben de izledim. Sarhoş gibiydi. O halde nasıl çıkardılar yayına anlamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi çıkardınız. İnsan bir müdahale eder yahu.

      Sil