Powered By Blogger

30 Mart 2019 Cumartesi

"Artık internetimiz var"


     Bu sözleri sarf eden kardeşim. Peki neden böyle bir şey söyledi. Pazar günü seçim var ya. Kanallar pazar günü bizde olun falan diye reklam yapıyorlar. Bu reklamlardan birine denk gelen kardeşim bu sözü söyledi. “Artık size mahkum değiliz. 

     "Artık internetimiz var” dedi. Seçim heyecanı falan oluyor. İlk saatler bakıyoruz falan. Sonuç belli olduktan sonra da sıkıyor artık. Tam o anlarda internet can simidimiz olacak. Dizi, film, Güldür Güldür Show, Çok Güzel Hareketler 2 takılırız.

internet kullanmak

KEDİM OSMAN NE DÜŞÜNÜYOR?
Koltukta oturup öyle bir noktaya baka baka durur kedim Osman. Görende Karadeniz’de gemileri battı sanır. Ya da ay sonunu nasıl getireceğini düşünen bir baba figürü canlanır insanın kafasında. Yahu bu kediler niye böyle?

GÖZLÜKTEN MAVİ EKRAN KORUMASINI KALDIRTTIM
     Atasun’dan gözlük aldım. “Bilgisayarda çalışıyorsunuz madem mavi ekran koruması tam size göre” dediler. Bizde yaptırdık. Ama ben memnun kalmadım. Sarımsı görüyorsun dünyayı. Direk fark etmiyorsun tabi sarı diye. Zamanla anlıyorsun. 

     Gözlerimi çok sulandırdı birde. Bir ay süresi bitmesine rağmen mavi ekranı ücretsiz kaldırıp yenilerini taktı Atasun. Buradan teşekkürler kendilerine. Bir ay geçti dediysem de öyle üç-dört ay falan değil. En fazla bir hafta. Ben ne kadar gün sonra gittiğimizi yazayım da. Sonra beni yazdı diye birkaç ay sonra gidersiniz. Mağdur olmayın.

İTİRAF EDİYORUM: HİÇ PUBG OYNAMADIM…
     Evet, itiraf ediyorum. Sağımda solumda kim varsa bu oyunu oynarken ben şöyle bir dönüp bakmış değilim. Çünkü silah oyunlarını sevmiyorum. Kızlarda çok sevdiler bu oyunu. Hatta İnstagram’da hikayelerine bile koydular. Kızların bu kadar ilgi göstereceğini düşünmezdim. Ne bileyim. Silah falan hoşlanmazlar onlar.

SEÇİMLERİ HANGİ KANALDAN TAKİP EDECEĞİM?
Şimdiden şu kanalı izleyeceğim diye bir düşüncem yok. O akşam gelsin. Teker teker kanalları dolaşacağım. Hangisini beğenirsem onda takılırım.

YENİ REKLAM TARZI…
Akşam saat 21:00’de tüm kanallar aynı anda reklama giriyorlar. Artık reklamı hangi şirket verdiyse. Ve bilmem kaç dakika boyunca tüm Türkiye o reklamı izliyor. Bunu kim düşünmüşse süper düşünmüş. Bence çok çok etkili bir reklam tarzı. Artık yeni reklam tarzı bu.  


8 yorum:

  1. Seçim akşamlarının hiçbir anından hoşlanmıyorum sanırım. Keşke izlemek isteyenleri bu kanala izlemek istemeyenleri de şu kanala alalım gibi bir sistemi olsa televizyonun ne güzel olurdu :D sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sistemi televizyon sunmadığı için iyi ki internet var Sevdiğim Günlük :)

      Sil
  2. Sosyal medya tvden daha hızlı artık.
    Bizim Osman, "Ne olacak Cem'in hali?" diye seni düşünüyor olmasın:))
    Pabci bi çılgınlık, dalga dalga yayılmaya devam ediyo...

    YanıtlaSil
  3. Gözlük konusunda aynı durumu yaşamışız.Artık ilave bir şey yaptırmamaya karar verdim.

    YanıtlaSil
  4. sadece seçim akşamları degil tv seyretmekten hoşlanmıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki tercihler tartışılmaz. Ama sizin dediğinizi çevremden de duyuyorum. Eskisi gibi televizyona ilgi yok.

      Sil