Powered By Blogger

6 Ekim 2018 Cumartesi

Okunması gereken kişisel blog yazıları...#1


     Bundan sonra belli aralıklarla, okunması gereken kişisel blog yazıları serisi yazacağım. Bu serinin ilk yazısı ve çok heyecanlıyım. Acaba beğenecek misiniz ve geri dönüşleriniz nasıl olacak?

     Deeptone, Blog yazmak üzerine yazmış. Ne de güzel yazmış. Ne zaman blog yazmayı bırakmak gibi bir düşünce içine girerseniz bence bu yazıyı okumalısınız. İnsanı ateşleyen bir yanı var çünkü.

     İyi Geceler Küçük Joe, yeni tanıdığım bloglardan biri. Ama kendisi blog aleminde yeni değil, eskilerden. Blog yazmak roman yazmaya karşı  yazısında kendi yazı dünyasını sorgulamış. Blog mu yazmalı, roman mı sorusunun yanıtını aramış.

     Ekim Nazım Kaya, Medium’da yazıyor.Bir ay boyunca blog yazısı yazdım ve bakın neler oldu?  yazısında bir ay boyunca blog yazmak üzerine deneyimlerini aktarmış.

kişisel blog yazıları

     Biraz Mızmızlanıp Gidecem, yazısında çok önemli bir olaya parmak basmış. Baya da güzel yazmış. Koşturmaca değil gayret gerek yazısını çoğunuzun seveceğini umuyorum. Kişisel gelişimde arıyoruz ya mutluluğu. Asıl mutluluğun kişisel gelişmekte değil maneviyatta olduğunun altını kalın çizgilerle çizmiş. Ve bu kişilere de iki güzel örnek vermiş.

     Son yazımız ise Hikmet Hukumenoğlu’dan. İnternette blog üzerine yazıları okurken denk geldim kendisine. Deftersiz Olmaz yazısı çok hoşuma gitti. Defterleri bende severim. Ama bir defter üzerine bu kadar uzun bir yazı yazamazdım. Kendisi yazmış. Hem de okutturuyor.

     Geldik serinin ilk yazısının sonuna.  Bundan sonra da vakit buldukça ve sizde severseniz okunması gereken kişisel blog yazıları serisi devam edecek.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/blue-and-purple-color-pencils-159825/

16 yorum:

  1. İkisini de gidip okudum. Ne güzel bloglar. Kaşifsin sen Cem :) Yazıları da çok güzeldi. Sağ ol :)

    YanıtlaSil
  2. o hükümenoğlu blog arkadaşlarımızın sevdiği bir yazaar :)

    YanıtlaSil
  3. Yeni arkadaşlar görmek çok güzel ziyaret ediyorum 😊 emeğine sağlık sevgiler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni bloglarla tanışmayı bende çok seviyorum :) Teşekkürler

      Sil
  4. Sâyende yeni bloglar keşfediyoruz. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Bloga gelen arkadaşlar soyleyince kesfettim burada bana da yer verildigini ! Cok teşekkürler, hem begenmeniz hem de tavsiyeniz beni cok mutlu etti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek :) O güzel yazınızı herkesin okumasını istedim.

      Sil
  6. Bu serileri seviyorum ağabey, yeni kişiler yeni bloklar tanıyoruz. Hemde blog yazarlarının hiti artıyor.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler, ikisini de takip ediyor olacağım.

    YanıtlaSil