Powered By Blogger

22 Ekim 2018 Pazartesi

İzlediklerim...#19


     Aslında bugün için planladığım şeyleri gerçekleştiremedim. İnsan bir şeyi planlayıp yapamadığı zaman morali bozuluyor. Şu an benim moralimin bozulduğu gibi.

     Sözde bugün iki dizi izleyecektim. Biri, Şahsiyet. Diğeri, Fringe. Geçtiğim her akşam Şahsiyet dizisine baktım. 6’ıncı bölüme kadar geldim.

     Fringe dizisine ise her hafta bir bölüm olarak bakmayı planladım. İlk 2 bölümüne de baktım. Ama bu hafta 3’üncü bölümüne bakamadım.

     Bu hafta gece vardiyasındayım. Şahsiyet’e de bakamayacağım. Kaldı öbür haftaya.

     Yatmadan iki video izledim Youtube’dan. Biri Pena kanalından. Celal Şengör’ün konuk olduğu bölüm. Kendisinden hoşlanmasam da görüşleri enteresan.

     Diğeri video ise, Barış Özcan. Çin, uzaya yapay ay gönderecekmiş. Bunu anlatmış. Bu adamın anlatımına hastayım. Zevkle izliyorum. Araya ufak ufak mizah sıkıştırması da çok güzel.

     Yeni bir haftaya başlıyoruz. Bu hafta benim için zor geçecek. Gece vardiyasındayım. Herkese iyi haftalar.

10 yorum:

  1. ne yap ne et ölmeden önce fringe'i bitir :) şahsiyeti çok övüyorlar ama nedense izlemek gelmiyor içimden. niye bilmiyorum. barış özcan adamdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fringe, harika bir dizi. Muhakkak bitireceğim :) Bence bir bak Şahsiyet'e. Bir şans ver. Barış Özcan kaliteli bir Youtuber.

      Sil
  2. Yazına asıl yorumum Twitter'da https://twitter.com/hatacietimolog adresinde olacak!

    YanıtlaSil
  3. Ben de Breaking Bad'e başladım ama iki bölümden sonra bir türlü vakit ayırıp da izleyemedim, film dizi izlemek de lüks oldu koşuşturmalı hayatımızda. Sonbaharın da etkisi olabilir gerçi, hiçbir şey yapasım yok.
    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen benim de canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Canın bir şey yapmak isteyinceye kadar bekle bence.

      Sil
  4. Kendine ne tatlı gaileler edinmişsin Cem. Kolay gelsin :))

    YanıtlaSil