Powered By Blogger

29 Ekim 2018 Pazartesi

Beyaz tv muhabiri, dayak yemek için röportaj yapmış resmen...


     Beyaz tv muhabiri dayak yemiş. Dün akşam kanal D haberde gördüm. O dayak sahnesini gördüğümde, dayak atan sürücüyü haksız bulmuştum. Sonuçta trafik kuralları ile ilgili her kanal röportaj yapıyor. Aşırı tepki gibi gelmişti bana. Ama o röportajdan önce yapılan diğer röportajları izlediğimde durum değişti. 

     Aslında o muhabir daha önce dayak yiyebilirmiş. Sürücülere öyle sert biçimde konuşuyor ki. Sanırsın muhabir değil de trafik polisi. “Niye telefonla konuşuyorsun? Yasak olduğunu bilmiyor musun?” falan gibi yargılayıcı bir şekilde. Mazlum adamlara denk geldiği için kimse bir şey dememiş. Ama o adam, sanki diğerlerinin hakkını almış. 

     Sosyal medyada bunun için mizansen diyen varmış. Daha önce hiçbir kanalın muhabirinin başına böyle bir şey gelmediğini göz önünde bulundurursak. Neden olmasın? Adam dayak yedim diye utanır yahu. Belki diğerlerinin de başına böyle bir şey geldi. Ama onlar haber yapmamış olabilirler. Utanmış olabilirler. İnsan dayak yediği görüntüleri nasıl haber yapabilir ki? Ama biri yeter ki gündem olayım diye düşünürse, dayak yediği görüntüleri de haber yapar. Tıpkı bu muhabir gibi.

4 yorum:

  1. Bu adam tam bir trol, hep böyle. Kısacası tam sopalık diyebiliriz. Diğer röportajlarını da izlersen bana katılacaksın. Böyle yaparak prim kastığı düşüncesindeyim.

    YanıtlaSil
  2. İşimizi yaparken de yaşamın etik kurallarını gözardı etmemek gerekli. Haberi tarafsızca sunarsın, yargılamak senin işin değil. Dayak da hoş olmamış, toplum olarak sakinleşmeliyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adamın ilk vukuatı değilmiş bu zaten. Özellikle böyle haber olmak için yapıyormuş bunları. Ucuz muhabir işte.

      Sil