Powered By Blogger

31 Ocak 2017 Salı

Gülse Birsel, Engin Günaydın ile yeniden aynı dizide...

     Bomba gibi bir haber ile karşınızdayım. Gülse Birsel ile Engin Günaydın, bir mekandan çıkarken görüntülenmişler. Çıkışta açıklama yapmışlar. Bu muhteşem ikili ekranlara dönüyormuş. Bir Avrupa Yakası fanatiği olarak, ben bu habere çok sevindim. Ama inşallah, yine Yalan Dünya gibi bir dizi yazmaz Gülse Birsel. Engin Günaydın’ı da, öyle iyi olmayan bir projede harcamasını istemem. Yalan Dünya’yı sevmiş olanlar olabilir tabi. Ama bana sorarsanız, Avrupa Yakası’nın yanından bile geçemez. Burhan Altıntop’u özlemişim bu arada ya. İlk başlarda hiç hoşlanmıyordum Burhan karakterinden. Sonradan çok sevdim. İsterim ki Gülse Birsel, yine Burhan Altıntop gibi, Engin Günaydın’ın oyunculuk yeteneğini ortaya çıkaracak bir rol yazar ona.

Gülse Birsel, Engin Günaydın, dizi, güncel

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/curve-industry-photography-vintage-65128/

4 yorum:

  1. Ben de sevindim habere, umarım doğrudur :) Engin Günaydın'ı Galip Derviş karakteriyle çok severek izliyordum. Değeri bilinmesi gereken bir oyuncu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galip Derviş'e hala denk gelirsem izlerim :) Yorumun için teşekkürler.

      Sil
  2. Ay Cem, gece yarısı ne kadar sevindim. Ben Avrupa Yakası bitiyor diye karalar bağlamıştım. Yalan Dünya'yı sevemedim. İnşallah kalemini gülmemiz için konuşturur. Engin Günaydın' da severim. Başka kimler rol alır acaba? Özledik ne yalan diyeyim. Sağ ol, sevgiler Cem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm Avrupa Yakası tutkunları özlemiştir herhalde bizim gibi :) Yorumun için teşekkürler :)

      Sil