Powered By Blogger

29 Ocak 2017 Pazar

Adı Efsane dizisi beni sarmadı pek...

     Adı Efsane dizisi dün akşam başladı. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır var. Cumartesi akşamları bir şey olmadığı için ve fragmanı hoşuma gittiği için izledim. Ama beklediğimi bulamadım. Bir zamanlar Trt 1’de Koçum Benim dizisi vardı. Ona benziyor. Ben ilk bölümden ısınamadım. Belki ilerleyen bölümlerde dizi kendisini toparlar. Ama ilk bölüm için, “Beni sarmadı” diyebilirim. 
adı efsane, murat boz, başbakan binali yıldırım, ingiltere başbakanı may, güncel
     Murat Boz’un annesi kalp rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırılmış. Hastaneden açıklama yapılmış. Şu anda durumu iyiymiş. Murat Boz sevdiğim bir sanatçıdır. Hem de duygusal bir adam. O Ses Türkiye’de ne kadar duygusal birisi olduğunu gösteriyor.  Annesinin bu rahatsızlığı yıkmıştır onu. Dilerim en kısa süre içerisinde annesi sağlığına kavuşur.
     İngiltere Başbakanı ile Başbakan Binali Yıldırım’ın basın toplantısında esprili dakikalar yaşanmış. Bir gazeteci Başbakan May’e, “AB’den çıkan bir ülke olarak AB’ye girmek isteyen Türkiye’ye ne mesajınız olur?” demiş. Tam o anda Başbakan Binali Yıldırım patlatmış espriyi, “Giren de pişman girmeyen de” diye. Başbakan May’i çok güldürmüş bu söz. Ama gerçekten öyle değil mi?

6 yorum:

  1. Dizi benim biraz hoşuma gitti. Ne de olsa konusu diğer dizlerden farklı her kanalda isimleri farklı olan aynı konulu dizileri izlemekten sıkılmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi konusu bakımından haklısın :) Yorumun için teşekkürler.

      Sil
  2. Erdal Beşikçioğlu'nu çok beğenirim.Yeni dizisini izlemedim ama 46 çok farklı ve iyi bir diziydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi birde 46 diye bir dizisi vardı değil mi :) Onu unutmuşum. O dizinin konusu benim tarzım olmadığı için bakmamıştım. Ama bunun fragmanı ilgi çekici gelmişti bana. Ama beklediğimi bulamadım :) Yorumun için teşekkürler :)

      Sil
  3. Dizi beni de sarmadı. Zaten daha önce tekrarları yapılmıştı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesela Koçum Benim gibi. Yorumunuz için teşekkürler.

      Sil