Powered By Blogger

25 Ekim 2022 Salı

Televizyon kanalları, YouTube'u da mı ele geçirecek?

     YouTube Türkiye’nin en fazla abonesi olan 10 kanalın içinde kanal D ve Atv’nin de YouTube kanalları var. Onları beklemezdim bu listenin içinde. Televizyonlar, YouTube’da da egemenliklerini ilan edecekler mi yoksa?

YOUTUBE TRENDLER NEREYE GİTTİ?

     YouTube trendleri göreniniz var mı? Her zaman ana sayfanın sol üstündeki menüde olurdu. Trendler yerine son dönemde keşfet olmuştu adı. Her iki adıyla da yok. Google’a yazdım. Oradan çıkan linkten girdim. Neler oluyor? Ne alaka? Bilen var mı?

DİZİ İYİ YOLDA GİDİYOR…

     Atv’de, Aldatmak dizisinin tekrarı vardı. Onu izledim. Senaryo gördüğüm kadarıyla şu anda iyi gidiyor. Oyunculuklar sahici, karakterler inandırıcı ve olaylara inanıyoruz. İlgiyle izledim ben.

 

14 yorum:

  1. Bu gidişle öyle görünüyor :D

    YanıtlaSil
  2. Uzun olması konusunda çok haklısın :)

    YanıtlaSil
  3. dizileri yutuptan izliyom ben de :)

    YanıtlaSil
  4. Gereksiz sahneleri atlamak büyük rahatlık, haklısın :) Bilgisayarda yok evet. Güncelleme sorunu olabilir. Yorumuna sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Aldatmak çok fos çıkacak sanıyordum ama gayet iyi gidiyor şimdiye kadar beni şaşırttı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk bölümden tutmuştum ben. Ama nasıl devam ettireceklerini düşünüyordum. Şimdilik iyi gidiyor.

      Sil
  6. Youtube'dan dizi izlemek çok rahat ben de öyle yapıyorum:) Aldatmak 3 bölüm filan izledim, konusu ilgi çekici ama beni sarmadı pek, sevemedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstemediğin yerleri atlayarak izlemek büyük bir kolaylık değil mi :) Aldatmak beni sardı gibi. Her dizi herkesi sarmıyor haklısın :)

      Sil
  7. Türk dizilerinin büyük bir yurt dışı kitlesi var, muhtemelen Youtube'dan takip ediyorlardır. Burada da interneti kullanabilenler o uzun sürelere takılmadan rahat rahat izleme imkanı varken televizyona gerek duymuyorlardır diye tahmin ediyorum :)

    YanıtlaSil