Powered By Blogger

16 Ekim 2022 Pazar

Başak Kablan kısa videolar yapabilir mi?

      Başak Kablan son videosunda soru cevap yaptı. Soruların yanında istekler de geliyor tabi. Onlardan biri de kısa ve hap gibi videolar yapmasıydı. Başka Kablan’ı tanıyanlar böyle videolar yapamayacağını bilir.

     30 saniyelik ya da 1 dakikalık videolar ona göre değildir. O, anlatmak ister. Bıcır bıcır konuşmak ister. Muhtemelen Başak Kablan’ı daha yeni takip etmeye başlayan biri olsa gerek. Ya da takipçisi ama kısa videolar yapmayacağını kestirememiş olsa gerek.

     Takipçisi olarak kısa videolar yapmasını istemem ben de. Uzun uzun anlatmasını isterim.Haluk Tatar da shorts yani kısa videolar çekiyor. Tatsız oluyor. Onun da alışmışız uzun videolarına. Haksız da diyemiyorum böyle videolar yapınca. Sonuçta kitleyi bir yerden yakalamaya çalışıyor.

6 yorum:

  1. Senin bir yazınla tanımıştım ben onu. Bir iki videosuna baktım (özellikle taşınma, yeni ev) sonra unuttum gitti. Şimdi hatırlatınca tekrar baktım, 30 saniye ya da 1 dakikalık video için harcanan zamana yazık bence. en az video için 4-5 dakika iyidir ki günümüz insanı biliyorsun uzun süren şeylerden sıkılıyor. :)

    YanıtlaSil
  2. noluyo ya ceyda izliyom, eğlenceli :)

    YanıtlaSil
  3. Başak ı duyuyorum ama hiç izlemedim. Momentos un yazdığı tarz videolar ilgimi çekiyor, o videolarına bakabilirim.

    YanıtlaSil