Powered By Blogger

21 Nisan 2022 Perşembe

Ramazan ayında en çok zorlayan şey...

     Bu Ramazan ayında sizi en çok zorlayan ne oldu? Beni en çok uykusuzluk zorladı. Uyudukça uyuyasım geliyor. Doyamıyorum uyumalara.

MUTLULUK ZAMANI…

     Star’da, Mutluluk Zaman filmi vardı. Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt’un oynadığı. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü başlayıncaya kadar onu izledik. Sonra Atv’ye geçtik. Güzel filmdir. İzlemeyen varsa öneririm.

BİTTER, BENİMLE DEĞİLSİN…

     Bitter çikolataya alışamadım bir türlü. Benim için varsa yoksa sütlü çikolata.

BAYRAM HEYECANI…

     Yavaş yavaş bayrama yaklaşıyoruz. Yavaş yavaş bayram heyecanı sarmaya başladı beni.

BİLİNDİK MARKA AL…

     Kardeşim bayram geliyor diye ismi fazla duyulmadık çikolata almış. Güzel değildi. Farklı markalar denemek istemiş. “Farklı marka dene ama bilindik olsun” dedim.

      

7 yorum:

  1. Kesinlikle. Ne de çabuk geçti.

    YanıtlaSil
  2. Hocam uyku işi tamamen psikolojik :) Geçen gün oruçlu olmama rağmen, uyumadım ve erken kalkıp İstanbul'a gittim. Üstelik o kalabalıkta, inan hiç de zor olmadı. Evde olsam muhtemelen saatlerce uyuyacaktım :) Dün bende canım çekince bayrak çikolatası aldım ama kardeşin gibi :) Daha da tadına bakamadım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyku konusunda haklı olabilirsin hocam. Senin aldığın çikolata güzel olur umarım :)

      Sil
  3. Ramazanın başında memenen yediğimiz bi akşamdı, çınar uyandı onu uyuyayım derken uyuya kalmışım su falan içmeden. Sabah kalktığımda boğazımdaki yanma anlatılmaz yaşanır cinstendi.
    Bende bitter sevmiyorum, seveni de anlamıyorum. 🙈
    Bim den naneli buono ve fıstıklı gofrik aldım ikisi de ayrı efsane çıktı. ✌️✌️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Susuzluktan boğazın yanması çok fena gerçekten. Seveni de anlamıyorum :) BİM'deki çikolataları ben de denedim. Gerçekten iyi çikolataları.

      Sil