Powered By Blogger

4 Nisan 2022 Pazartesi

İlk günden sahuru kaçırma...

     Sahur için ezan 05:00’te okunuyor. Saati 03:00’e ayarlayıp yattık. Sonra bir kalktık ki saat 05:00 ezan okunuyor. Sahuru kaçırmışız yani. Öğlen kalktığımda çok acıkmıştım. Dayanamam diyerek bugün tutmadım.

BÖYLE VALİ KALDI MI?

     Vali dizisi vardı. Hatırlayanlar olacaktır. Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı. YouTube’dan bazı videolarını izledim. “Nerede böyle valiler” dedim yine izlediğimde.

BANKADAN ALTIN HESABI AÇTIRMAK…

     Bir arkadaşım bankadan altın hesabı açtırmak istiyor. Normal kuyumcudaki gibi fiziksel altın alabiliyoruz diye biliyorum ben. Hatta başka bir arkadaşımın bankada gümüş hesabı varmış. Son bir yılda gümüş çok kazandırmış. O yüzden gümüş hesabı açmış o da.

RAMAZAN BOYUNCA KAHVE İÇMEM DERKEN…

     Bir ay boyunca artık kahve içmem diye düşünüyordum. Ama sahuru kaçırınca ve eve misafir gelince kardeşim, “Sana da kahve yapayım mı?” dedi. Bu fırsata rağmen, “Hayır, yapma” dedim. Yani hayatta büyük konuşmamak lazım.

18 yorum:

  1. Bankadan da fiziksel altın hesabı açılabiliyor hocam:) Ama al-sat işleri nasıldır bilmiyorum:)

    YanıtlaSil
  2. O Vali Recep Yazıcıoğlu yanlış hatırlamıyorsam.

    YanıtlaSil
  3. Gümüş hesabını bir arkadaşım da söyledi. İlgilenmek lazım. :))

    YanıtlaSil
  4. bankadan altını fiziksel olarak eline alamıyorsun ama gr gr orda biriktirebiliyorsun ama piyasayı ve açılış kapanışları iyi takip etmek alış satışları doğru zamana denk getirmek lazım güzel bir yatırım aracı hatta gr altına gr altın ekleyen hesaplar bile var

    YanıtlaSil
  5. Bankadan altın hesabı yerine gerçek altın alınıp-saklansa çok daha iyi olur diye tavsiye edenler vardı,çünkü bankalara pek güven yok.. Hayırlı Ramazanlar..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bankalara da güven olmaz haklısın. Hayırlı Ramazanlar :)

      Sil
  6. altın hesabı açabilenler mi var oooo :) altın günündendir onlar :)

    YanıtlaSil
  7. Vali filmi efsaneydi zamanında. :)

    YanıtlaSil
  8. Altın hesabını onlayn bankacılık üstünden açıverin kolay oluyor. Şu fiyata inince al, bu fiyata çıkınca sat gibi alarmlar da kurulabiliyor. Teknoloji çok gelişti. :D Bende gümüş hesabı açcam ya ne zamandır aklımda.

    YanıtlaSil