Powered By Blogger

3 Nisan 2022 Pazar

Halk TV'yi eleştiren ve Atatürk taklidi yapan komedyen...

     Bir tane komedyen, Halk TV’nin Atatürk imzalı veya fotoğraflı eşyalar satmasını eleştirmiş. Ve reklam sırasında arka fonda da Atatürk’ün sesinin geldiğini söyleyip, Atatürk’ün sesini taklit etmiş. “Türk milleti zekidir ve Türk milleti çalışkandır” diye o meşhur sözünü. Sakıncalı bir durum göremedim ben videoda. Atatürk’ün sesini de Atatürk’ü küçük düşürmek veya dalga geçme amaçlı yapmamış zaten. Ben videoyu izledim. Tabi bu benim düşüncem.

AYRI DÜNYALAR JENERİK MÜZİĞİ…

     Kanal D’de bir zamanlar yayınlanan, “Ayrı Dünyalar” dizisi vardı. Kaan Girgin’in oynadığı. O zaman için efsane bir diziydi. Jenerik müziği de harikaydı. İnstagram’da dolaşırken ona denk geldim. Alı götürdü beni 1998’li yıllara. Jenerik müziği efsanedir. Çünkü Cahit Berkay yapmıştır müziği. Bu adam müziğe ruh katıyor ya.

6 yorum:

  1. "Ayrı Dünyalar" ilk çıktığında küçük yıldız haberlere canlı yayın konuğu olmuştu. Dizide iki rolü canlandırıyordu biliyorsunuz; kızın bir dişi eksikmiş normalde, ikizlerden birini o hâliyle oynadığını, diğerini oynarken de gedik olan yere takma diş yapıştırdıklarını söylemişti.

    YanıtlaSil
  2. cahit berkay efsane film müzikleriii :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Eskiler güzeldir :) Sık sık giderim onun için.

      Sil