Powered By Blogger

11 Mart 2022 Cuma

Zelenski'nin dizisi peynir ekmek gibi satıyormuş...

     Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin siyasete atılmadan önce oynadığı, “Halkın Hizmetkarı” isimli dizisi 15 ülkeye satılmış. 20 ülke de diziyi almak için sıradaymış. Diziyi izlemek isterdim. Halkın hizmetkarı anlayışı oralarda nasılmış görmüş olmak için.

12 MİLYON İZLENMİŞ SKEÇ BU MU?    

     Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin geçmiş skeçlerine bakarken, tam 12 milyon kişi tarafından izlenmiş, “Sanal çocuk, sokak çocuğu” adlı skecini gördüm. “Çok izlendiğine göre herhalde çok güzeldir” deyip izledim ama beğenmedim.

SANİYE, YENİ DİZİYE YELKEN AÇMIŞ…

     Bir Zamanlar Çukurova’daki Saniye rolünü oynayan SelinYeninci, diziyi bırakmıştı. Şimdi yeni bir diziye başlıyormuş. Sıkılmış demek ki Çukurova’dan. Kaç yıldır aynı dizide oynamak sıkmıştır yani. Dizisi bittikten hemen sonra yeni diziye başlayanlara da sıcak bakmıyorum. Bunu da iliştireyim buraya.

FARK YEMEDİK…

     Galatasaray, Avrupa Ligi maçında deplasmanda Barselona ile 0-0 berabere kaldı. Bir Galatasaray’lı olarak beni sevindiren bir sonuçtu. Çünkü biz Galatasaray’lılar olarak fark yemeyi bekliyorduk açıkçası.

MERAL AKŞENER, ÇİLLER’E NE DER?

     Meral Akşener, bir zamanlar Tansu Çiller’in bakanıymış. İçişleri bakanı olarak Çiller getirmiş onu o koltuğa. Şimdilerde tekrar Çiller siyasete girer mi deniliyor. Girerse nasıl olacak? Meral Akşener, Çiller’e karşı nasıl bir tavır takınacak?

GÜVENİLEN ÜLKE OLMAK GÜZEL ŞEY...

     Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanları barış görüşmelerinin üçüncüsünü Antalya’da yaptılar. Putin’in bunu kabul edeceği aklıma gelmezdi. Demek ki, hem Putin hem de Zelenski bize güveniyor.

    

    

    

11 yorum:

  1. Dizisi olduğunu bilmiyordum, merak ettim ben de.
    Skeçleri pek izlemiyorum ya çoğu sıradan ve sıkıcı, hiç komik değil. Bir şeyi ne kadar uzatırlarsa konu kalmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziyi ben de merak ettim. Biz bile bloğa yazı konusu bulurken zorlanıyorken onlar her hafta yazıyorlar. Gerçekten çok zor. Bir noktadan sonra da sıkıcı skeçler oluyor. Konu kalmıyor çünkü.

      Sil
  2. Şu iki ülke artık bir karara varsa da biraz nefes alsak :(
    Galatasaray öteden beri Avrupa lig maçlarında bir klasa sahip, yeni atılımlarını bekliyoruz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barışa karar verirler inşallah. Tur atlarız inşallah Barcelona karşısında :)

      Sil
  3. Hocam Galatasaray beni şaşırttı ve taraftarı olmasam da sonuca çok mutlu oldum:) Zelensky hükümeti bıraksa bile dizilerden gelen para ile zengin olmuştur:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam, ben de Beşiktaş'ı severim taraftarı olmasam da. Avrupa maçlarında da desteklerim. Hocam dediğin gibi parayı cebe indirdi :)

      Sil
  4. zelinski nin komeedi şovları var nette, türkler de var alay ettiği, komik sahiden de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alay muhabbetini duydum. Ve çok sinir oldum bu duruma.

      Sil
  5. Zelenski'nin dizisini ilk kez duydum. Çok Güz Hareketler sevmiyorum beni güldürmüyor. Dizisi biter bitmez yeni diziye başlayanlara bende sıcak bakmıyorum biraz ara verse de unutsak değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zelenski dizisini duymuştum daha önceden ama hiç izleme fırsatım olmadı. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kesinlikle. Bi unuttur kendini be kardeşim.

      Sil