Powered By Blogger

30 Mart 2022 Çarşamba

Ramazan pidesi tadı yok bunda...

     Daha Ramazan başladı ama kardeşim pide almış. Pidenin susamları az. Tadı desen, dışı pide gibi ama tadı normal ekmek gibi. “Benim bildiğim pide tadı bu değil” dedim.

BENİ MUTLU EDEN SESLER…

     Çay yapılmak için su doldurulurken çaydanlığın çıkardığı ses. Bir de mısır patlatmak için, mısırın tencereye dökülürken ki çıkardığı ses. İşte bu sesler, beni mutlu eden sesler.

ETLİ YAPRAK SARMA, BENİMLE DEĞİL…

     Yaprak sarmasında asla et sevmem. Bizimkiler biraz baharatını fazla katarlar sadece. İşte benim için yaprak sarma budur.

WHATSAPP GRUP FOTOĞRAFI…

     Whatsapp gruplarının fotoğrafsız olmasını istemiyorum ben. İlla ki bir fotoğraf olsun isterim. Mesela en son oluşturduğum Whatsapp grubunun fotoğrafını, yağan kardan sonra çekilmiş bir ağacın fotoğrafı yapmıştım.

11 yorum:

  1. tencerede yağ soğan kokusu :) amanin pideler güzel olsun yaa :)

    YanıtlaSil
  2. pideee başlasıın artık :)

    YanıtlaSil
  3. Ben sarmayı bol ekşili, bol baharatlı severim. Oyy canım çekti ya...
    Ben vatsapta gruplarla görüşme yapmak istemiyorum. Acaba toptan onu engelleyebiliyor muyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarma yaparsın hafta sonu o zaman :) Toptan engelle :)

      Sil
  4. Etli yaprağa karşıyım bende Hocam:) Sade olsun ama içinde kuş üzümü olunca daha da hoşuma gidiyor.. Birde sarma deyince hep aklıma bayram sabahı kahvaltıları gelir :)

    YanıtlaSil
  5. pideyi pide telaşını da severim ama tadı olmaması haberi üzdü. Mesaj konusunda çok kötü biriyim gruplarda konuşmayan biri vardır ya o benim.
    Geçen düzceli bir yakınım filmin yanına patlak yap dedi. Ben ne olduğunu anlayan kadar o marketten gelmişti. Güzeldir patlak sesi de kokusuda ;) Bir sakaryalı olarak pıtpıttır o yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pıtpıt ilk defa duydum bak :) Her yer farklı adlandırabiliyor :) Pide telaşı çok güzel ya :)

      Sil